Un bărbat în vârstă de 43 de ani a fost recunoscut vinovat – își viola sistematic fiica de 17 ani, după ce consuma băuturi alcoolice

condamnat ACTUAL

Datorită diligenței procurorilor și ofițerilor de poliție, încă o persoană acuzată de abuz sexual a fost condamnată.

Astfel, la 16 aprilie 2024, a fost pronunțată o sentință, prin care un bărbat în vârstă de 43 de ani, a fost recunoscut vinovat pentru mai multe episoade de acțiuni cu caracter sexual neconsimțite și viol, comise în privința fiicei sale în vârstă de 17 ani, stabilindu-i-se pedeapsa sub formă de închisoare pe un termen de 15 ani, cu executarea pedepsei în penitenciar de tip semiînchis.

Sentința este cu drept de apel.

Potrivit învinuirii înaintate de acuzatorii de stat, inculpatul, în perioada lunii iunie 2023, urmărind scopul satisfacerii poftei sexuale cu fiica sa biologică minoră, în vârstă de 17 de ani, după ce consuma băuturi alcoolice, întreținea cu ea mai multe acte și rapoarte sexuale forțate, prin ce îi cauza suferințe fizice și psihice. Fiica i-a povestit mamei cele întâmplate, iar ulterior, ambele au sesizat organele de drept. Inculpatul nu și-a recunoscut vinovăția în comiterea faptelor imputate.

Acesta nu este la prima abatere de ordin penal, anterior fiind condamnat pentru o infracțiune din aceeași categorie.

Notă: Persoana acuzată de săvârșirea unei infracțiuni este prezumată nevinovată atâta timp cât vinovăția sa nu va fi constatată printr-o hotărâre judecătorească de condamnare definitivă.

sinteza.org

Lasă un răspuns