VIDEO// Gheorghe Gonța – candidatul secret al Partidului Nostru? Oferta SECRETĂ a lui Renato Usatîi a ajuns în văzul public

gheorghe gonta renato usatii ion ceban maia sandu partidul nostru POLITIC

Unul dintre cei mai buni jurnaliști din Republica Moldova, Gheorghe Gonța, a primit o ofertă verbală generoasă de la politicianul Renato Usatîi. Fostul primar de Bălți l-a întrebat pe moderatorul emisiunii dacă ar fi pregătit să candideze din partea partidului pe care îl conduce la funcția de primar general al Capitalei sau la cea de președinte de țară.

”Domnule Gonța, dumneavoastră din partea Partidului Nostru sunteți gata să participați la alegerile locale din Chișinău sau la alegerile prezidențiale?”, a întrebat Usatîi.

Jurnalistul fără a sta mult pe gânduri, a dat de înțeles că deja în politică sunt doi politicieni ”vajnici”.

”La alegerile locale din Chișinău este clar că va câtșiga fie un candidat, fie al doilea, care îs tare vajnici, deși noi știm doar unul”, a comentat Gonța fără a menționa numele politicienilor.

La rândul său, Renato Usatîi l-a încurajat spunând că dacă apare acesta pe arena politică, Chișinăul are doar de câștigat, dând de înțeles că Gheorghe Gonța are discursuri foarte bune, comparativ cu actualul primar al Capitalei. Mai în glumă, mai în serios, Usatîi a rămas foarte impresionat de propunerea sa.

”Dacă apari matale candidat din partea Partidului Nostru, acum pe bune, dacă punem poza ta pe banner și a lui Vanea Ceban, o să fie poza lui Shrek și a lui prinț Simpatiajka. Clar lucru că matale ești Simpatiajka. Îți dai seama, Gonța o câștigat alegerile și vine o delegație la Chișinău, iese Vanea Ceban cu buza umflată și iese Gonța (…) Îi ții un speech că o să plângă și chișinăuienii de bucurie, și primarii din orașele înfrățite și mulți alții”, a menționat politicianul.

Totodată, ex-primarul Capitalei de Nord a Moldovei consideră că Gheorghe Gonța își pierde timpul activând în televiziune, or, în opinia acestuia, jurnalistul nu prea se poate bucura de invitați interesanți și este nevoit să accepte toți invitații.

”Eu cred că îți pierzi timpul la televiziune. Vin doi, trei invitați interesanți și restul vin toate părțile vătămate”, a specificat Usatîi.

Jurnalistul așa și nu a dat un răspuns ferm dacă are de gând să participe din partea partidului lui Renato Usatîi și nici nu a lăsat loc de interpretări în discuția pe care a avut-o cu politicianul.

Vedeți mai jos dialogul dintre jurnalistul Gheorghe Gonța și politicianul Renato Usatîi.

sinteza.org

Lasă un răspuns