Internauții au făcut praf deputatul PAS, Dumitru Alaiba pe Facebook, pentru minciuna lansată cu tariful la gaz majorat retroactiv

alaiba reactioneaza dupa ce fosta soacra s a ales cu functie POLITIC

Un număr mare de internauți l-au făcut cu ou și cu oțet pe deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Dumitru Alaiba, pe rețeaua de socializare – Facebook, pentru minciuna lansată de el în ziua de sâmbătă, 29 ianuarie, privind tariful la gaz majorat retroactiv.

Mai exact, legiuitorul nu a ezitat să își exprime părerea despre recenta majorare a tarifului pentru energia termică, accentuând în postarea sa că este un ciclu absurdului și că guvernarea PAS nu ar purta nici o vină.

La rândul său, internauții au venit cu critici în adresa deputatului, majoritatea din ei menționând că se recurge la manipulare și falsuri din partea partidului care deține puterea absolută în stat.

Cine detine toata puterea in stat? De ce sunt eliberati toti criminalii, de ce sunt aranjati in functii mari slugoii lui Plaha? Unde e justitia corecta”, se întreabă o internaută.

„Formula calculării prețului la gaz este nereușită, aici este mai mult vina guvernului și moldovagaz”, a comentat un alt utilizator.

„De tot ce se petrece în interiorul RM raspundere duce guvernarea RM! Nu Rusia!”, a scris un internaut.

„Eu nu inteleg pe Alaiba!!De ce nu spui adevarul ca pretul la gaze se datoreaza o parte de fosta guvernare si o parte din cauza vostra…cit de nesimntit sa fii sa dai vina pe Rusia”, a comentat un utilizator.

Eu cu salariul 2300,sotia invalid g 1,cu refuz de la asistenta soc.la ajutor pe perioada rece,care trebue sa acit 2500 comunalele,sunt foarte fericit acuma ca am votat Pas”, s-a plâns un alt utilizator.

Internauții au făcut praf deputatul PAS, Dumitru Alaiba pe Facebook, pentru minciuna lansată cu tariful la gaz majorat retroactiv

„Păi, ce să-i faci, avem o guvernare a absurdului, sper să nu fie pe încă 3,5 ani…”, a scris un internaut.

„De ce nu se publică contractul care a fost negociat? Era vorba că o să avem transparenta fata de precedenta guvernare”, a exclamat un utilizator.

Totodată, mai mulți moldoveni au ținut să-i reamintească în comentarii deputatului PAS că termenul de 1 ianuarie 2022 a fost dispus prin decizia CSE, documentul fiind semnat de către așa numitul-premier, Natalia Gavrilița.

Nu duceți lumea în eroare și nu mai fumați toate prostiile!”, a scris un cetățean.

„Aveți guvern, președenție, majoritate parlamentara – când sa așteptăm ceva schimbări? Mereu găsiți scuze, lumea e dezamăgită”, a mai adăugat un utilizator.

La fel, o cetățeancă a accentuat că poporul se află la limită, fiind epuizați și fizic și psihic. „Oamenii lihniți de foame și înghețați nu au puterea de a gîndi rațional”.

Internauții au făcut praf deputatul PAS, Dumitru Alaiba pe Facebook, pentru minciuna lansată cu tariful la gaz majorat retroactiv

Nu a ezitat să-l critice pe Alaiba și ex-deputatul Platformei DA, Vasile Năstase, care a menționat într-un comentariu că cei din PAS apelează la neadevăruri, iar prin acest comportament sinucigaș, cei de la putere s-ar distruge pe ei și întreaga dreaptă.

„Dumitru, lăsați vrăjeala. E decizia Comisiei pentru Situații Excepționale a Republicii Moldovacare a adoptat Dispoziția nr. 2, prin care se dispune ca ANRE să ajusteze, până la 31 ianuarie 2022, reglementarea noilor tarife la gazele naturale, care vor fi aplicate începând cu 1 ianuarie 2022. De ce tot spuneți neadevăruri ca să nu le zicem minciuni? Ce vă tot tânguiți de acest ANRE pe care l-ați adoptat politic? Voi nu înțelegeți că prin acest comportament sinucigaș vă distrugeți nu doar pe voi, ci întreaga dreaptă? Voi nu înțelegeți că dezamăgirea e atât de mare încât următoarea guvernare ar putea fi tot unicoloră, doar că roșie? De ce nu vă apucați de reforme? De ce nu faceți nimic palpabil? Dacă nu sunteți capabili plecați și lăsați pe alții să rezolve problemele oamenilor”, a scris Năstase.

La fel, liderul AUR Moldova, Vlad Bilețchi a ținut să-i reproșeze lui Alaiba că în Federația Rusă trebuia să meargă Gavrilița sau Maia Sandu și Andrei Spînu.

Corect, Gazprom și Rusia creste prețul la gaz. De ce ați trimis în Rusia un nimeni pe numele Spînu în loc să meargă prim-ministrul sau Președintele Țării? Sau securitatea energetică nu este un subiect atât de important? Și iarăși, de ce ați cumpărat din Rusia și nu din România? V-ați bătut joc de gazoductul Iași-Ungheni-Chișinău și de Pachetul Energetic 3.În plus, Nemerenco a voastră spunea că i-am dominat pe ruși. Spînu spunea că este un succes. Maia Sandu spunea că este o experiență fericită cu Rusia. Pe cine încercați să prostiți?”, se întreabă politicianul.

Internauții au făcut praf deputatul PAS, Dumitru Alaiba pe Facebook, pentru minciuna lansată cu tariful la gaz majorat retroactiv

Amintim că, pe 28 ianuarie, ANRE a adoptat majorarea tarifului pentru energia electrică produsă de compania „Termoelectrica” la 3.35 lei k/Wh fără TVA. Tariful pentru energia termică a fost majorat la 2169 lei/Gcal fără TVA.

VEZI ȘI: DOC// Deputatul PAS, Dumitru Alaiba minte cu nerușinare! Guvernul a permis ANRE sa majoreze tariful la gaz din 1 ianuarie

sinteza.org

Lasă un răspuns