VIDEO// Un deputat PAS îl pune pe Isus Hristos pe un picior de egalitate cu Natalia Gavrilița

vladimir bolea natalia gavrilita isus hristos cruce premier prim POLITIC

Deputatul PAS, Vladimir Bolea, a răspuns cârcotașilor care au criticat activitatea celor 100 de zile a Guvernului Gavrilița. Astfel, acesta a venit și cu unele explicații, argumentând că totuși Guvernul PAS a lucrat foarte bine. Mai mult ca atât, deputatul a comunicat că dacă era Isus Hristos prim-ministru, prețurile ar fi crescut la toate produsele.

Noi credem că Guvernul a lucrat foarte bine, în special reieșind din unii factori obiectivi. Trebuie să vorbim de moștenire. Ținem minte cu toții că 30 de ani în Moldova s-au construit guvernări monstruoase, bazate pe corupție și corupție care a pătruns practic în toate structurile statului.

În al doilea rând când vorbim despre Republica Moldova, lunile iulie sau august, vorbim de o Moldova care a fost în principiu izolată de toate țările. Aceasta guvernare a reconectat-o. În ultimii 4 ani nu am vorbit cu Ucraina, tare neprietenos am vorbit cu România.

Pe lângă toate, vorbim de criza economică, cea energetică și Covid. Trebuie să înțelegem că indiferent de cine ar fi fost la guvernare acum, chiar și dacă Isus Hristos era prim-ministru, prețurile la carburanți, gaz, ar fi crescut. Nu depinde de Moldova”, a spus Bolea.

Amintim că în 2018, deputatul democrat, Constantin Țuțu a fost comparat cu Ștefan cel Mare de către jurnalistul Cristian Tabără în cadrul emisiunii „Eurodicționar”. Țuțu a reiterat în numărate rânduri victoriile naționale dar și „mondiale” pe care le-a obținut, menționând că a avut doar trei înfrângeri în cariera sa de sportiv. Astfel, Tabără a spus că îl poate compara „lejer” cu marele domnitor.

Deci vreo cincizeci de lupte, vreo trei înfrângeri ai spus. Dacă stau bine să mă gândesc te pot compara destul de lejer cu cel pe care Moldova îl pune în fruntea valorilor sale. Cam la aceeași vârstă, un număr foarte mare de victorii, doar trei înfrângeri. Tu ești cam asemănător cu Ștefan cel Mare”, i s-a adresat jurnalistul Cristian Tabără deputatului democrat, Constantin Țuțu.

Democratului se pare că i-a surâs comparația făcută de Tabără: „Foarte frumoasă comparație”, i-a răspuns Țuțu.

Menționă că prim-ministrul Natalia Gavrilița a prezentat, joi, raportul de activitate a Guvernului, la 100 de zile de mandat.

Gavrilița s- a arătat mulțumită de activitatea miniștrilor, dar a precizat că are și unele regrete. Printre acestea se numără și faptul că Guernul nu a reușit să „atragă mai mult și mai repede profesioniști integri în anumite funcții”, iar oamenii cărora li s-au propus anumite funcții în Executiv au refuzat oferta.

sinteza.org

Lasă un răspuns