Horoscop vineri, 24 septembrie 2021. Capricornii trec printr-o cumpănă cu partenerul de viață

horoscop 1 1 LIFESTYLE

Horoscop vineri, 24 septembrie 2021. Relațiile unor nativi sunt puse la grea încercare, potrivit astrelor, Capricornii trec printr-o cumpănă cu partenerul de viață. Culorile norocoase ale zilei sunt roz și mov lila, iar numerele norocoase sunt: 3, 12, 24, 35, 37, 45.

Berbec

Încearcă să nu te gândești atât de mult la trecut pentru că emoțiile negative nu te ajută prea mult, ci mai degrabă încearcă să mulțumești oamenilor care au fost în viața ta pentru lecțiile pe care ți le au dat. Recunoștința va trage întotdeauna și mai multe motive de bucurie.

Taur

Astăzi este o zi bună pentru a-ți face planuri de viitor, iar Mercur te ajută din punct de vedere mental te organizezi mai bine la treburile zilnice. Încearcă să nu rămâi prins între argumentele pro și contra în loc să iei atitudine și să începi să treci la acțiune.

Gemeni

Astăzi tot ceea ce înseamnă vânzare, întocmire de acte poate reprezenta o adevărată provocare pentru tine. Dacă dorești să vinzi un proiect sau să atragi anumiți investitori trebuie să ai foarte multă răbdare și diplomație.

Rac

Venus, planeta romantismului și a lucrurilor frumoase este în clasa a cincea, ceea ce înseamnă că veștile vin din partea copiilor și a membrilor mai tineri din familie. Poate că este momentul să discutați niște drepturi, dar și niște libertăți de care aceștia au nevoie.

Leu

Casa comunicării și cea a relațiilor de prietenie este scoasă în evidență de aspectele zilei de astăzi. Marele benefic Jupiter în Vărsător te învață unde când trebuie să pui ,,punct ,, sau trebuie să lași ,,virgulă,,, într- o prietenie, colaborare.

Fecioară

Astăzi trebuie să ai ceva mai multă grijă la cheltuielile pe care le faci pentru că poți foarte ușor să-ți depășești bugetul dacă mergi într-un magazin de specialitate care îți place. Partenerul de viață te poate ajuta să te organizezi bine.

Balanță

Uneori pentru a reuși să îți găsești echilibrul, trebuie să înveți să stabilești niște limite. Nu toți oamenii din jur vor înțelege acest lucru din prima, dar cu timpul se vor obișnui la noile reguli. Amintește-ți că faci totul pentru tine și pentru starea ta de bine.

Scorpion

Astăzi este o zi bună pentru a căuta diverse programe sau cursuri. Atât timp cât te-ai organizat bine din punct de vedere financiar și știi care îți este bugetul, nu mai ezita să faci primul pas. Ai nevoie de o evoluție în viața ta și simți este momentul potrivit să începi să o faci.

Săgetator

Astăzi este o zi bună pentru a căuta serviciu nou sau pentru a aplica pentru o diferită poziție în cadrul companiei în care lucrezi. Comunicarea este punctul tău forte, așa că nu ezita să îți scoți atuurile în evidență.

Capricorn

Astăzi poți primi vești interesante sau chiar șocante legate de partenerul tău de viață sau de un prieten apropiat. Încearcă să respiri calm și să eviți drama pe cât posibil, dar în același timp fii și sincer în ceea ce afirmi.

Vărsător

Planeta Mercur a venit acum pe harta ta in sectorul oportunităților, a studiilor și vrea să te determine să te gândești la ce experiență profesională ai vrea să-ți faci de acum încolo sau ce cursuri ar mai trebui să urmezi. Acest subiect este valabil mai ales pentru acei nativi care vor sa progreseze rapid.

Pești

Prioritățile de astăzi reprezintă investițiile pe care le-ai făcut până acum și colaborările din punct de vedere profesional. Dacă te afli în discuții pentru a atrage un nou investitor, aspectele te susțin. Încearcă totuși să fii discret atunci când vorbești despre planurile tale cu prietenii.

sinteza.org

Lasă un răspuns