VIDEO// Khaby Lame este al doilea cel mai urmărit cont de TikTok din lume. Aplicația i-a adus venituri de 2,7 milioane de euro

1310806 LIFESTYLE

Khaby Lame este al doilea cel mai urmărit cont de TikTok din lume. 113 milioane de oameni îl urmăresc pe TikTok. Khaby Lame este din Seneegal, dar locuiește de mai mulți ani în Italia. Valoarea lui este estimată la aproape 2,7 milioane de euro.

Khaby Lame ,,râde de prostia altora și face milioane de euro”, asta deși nu scoate o vorbă în filmulețele postate.

A ajuns să valoreze aproape 2,7 milioane de euro, într-un an și câteva luni. Pandemia l-a lăsat fără job în aprilie 2020, atunci când s-a și apucat de TikTok iar acum are aproape 113 milioane de urmăritori și 1,7 miliarde de like-uri.

Nici pe Instagram nu stă rău: a strâns și acolo aproape 46 de milioane de urmăritori. Deși se estimează că face până la 70.000 euro pe postare, Khaby a rămas un tip umil. Vrea să strângă suficienți bani pentru a-i cumpăra mamei sale o casă în Italia, acolo unde și locuiește de ani de zile. Khaby spune că are succes pentru că este foarte expresiv și arată ceea ce majoritatea dintre noi gândesc. Cei mai mulți urmăritori sunt din America de Sud, majoritatea din Brazilia.

sinteza.org

Lasă un răspuns

  1. didi

    nu imi place deloc, nici nu il urmaresc. am vazut unele clipuri postate pe alte conturi si mi se par atat de exagerate si de cretine…