Serviciul Fiscal a lansat un sistem menit să evalueze gradul de satisfacție a contribuabililor

ECONOMIC

Serviciul Fiscal de Stat a lansat astăzi Sistemul Informațional Automatizat „Evaluarea gradului de satisfacție a contribuabililor”.

Potrivit SFS, soluția informațională lansată este destinată pentru a determina nivelul de satisfacție a contribuabililor în raport cu serviciile prestate de către autoritatea fiscală națională.

Conform sursei citate, obiectivele noului sistem informațional sunt: determinarea opiniilor contribuabililor pentru a oferi posibilitatea de a analiza și modifica procedurile/metodologiile; optimizarea și/sau ajustarea proceselor Serviciului Fiscal de Stat în baza feedback-ului contribuabililor; determinarea nivelului de satisfacție al contribuabililor.

Lansarea SIA „Evaluarea gradului de satisfacție a contribuabililor” presupune plasarea chestionarului pe pagina-web www.sfs.md, precum și în Sistemul Informațional Automatizat „Cabinetul personal al contribuabilului”.

Implementarea SIA „Evaluarea gradului de satisfacție a contribuabililor” a fost realizată cu suportul Băncii Mondiale, în cadrul Proiectului de modernizare a administraţiei fiscale (TAMP).

sinteza.org

Lasă un răspuns

  1. Solon

    Stirea e interesanta, dar nu pot deschide fisiierele respective. Pre sunt birocratice unele portaluri. Nu sunt accesibile si nu poti comunica cu responsabilii de la ele… Ceva nu e bine. Ar trebui reactualiza legea privind petitiile

    Răspunde