Horoscopul zodiilor de pământ. Care nativi vor performa în luna august pe toate planurile

horoscop 12 august unele zodii sunt lipsite de inspiratie 780x470 1 LIFESTYLE

Pentru trei nativi ai zodiacului, luna august va fi una benefică și plină de surprize la care nu se așteptau. Zodiile de Pământ sunt, Taurul, Fecioara și Capricornul. Cei trei nativi care pun de cele mai multe ori accentul pe rațiune, logică și gândire, vor performa în luna ce va urma. Iată horoscopul zodiilor de pământ.

Taur

În luna august, Taurii vor avea parte de chimbări neașteptate în viața personală. După o perioadă în care majoritatea nativilor s-au plâns de singurătate, iată că pentru ei situația se va schimba. Taurii vor avea șansa să cunoască adevărata dragoste, după ce mai mult timp s-au plâns de lipsa ei.

Nativii de pământ se vor refugia în tot felul de activități care au rolul de a le dezvălui care este menirea lor spirituală în această lume. Acest lucru se va întâmpla în a doua jumătate a lunii.  Acești nativi trebuie doar să fie atenți la ce se întâmplă în jurul lor și să prindă din mers totul.

Tot în prima jumătate a lunii august, nativii de pământ vor desluși anumite mistere legate de trecutul unei persoane dragi. Scapă de dileme, iar odată ce află adevărul renunță la prejudecăți.

Spre sfârșitul lunii, taurii care sunt în căutarea marii iubiri, vor avea pare de o perioadă perfecta. Perioada 15-31 august este, de altfel, foarte bună pentru cei care vor să își oficializeze relația în vreun fel.

Pe 6 și 9 sunt avantajați Taurii care dau examene, cei care sunt puși pe studii. Pot obține diplome ori alte forme de recunoașterea a cunoștințelor lor. Zilele norocoase pentru acești nativi venusieni sunt 6, 9, 11, 14 și 25 august.

Fecioara

Pentru Fecioară, luna august este una dintre cele mai bune din acest an. Vor avea motive de bucurie, iar lucrurile se vor așeza pe făgașul lor normal. Nativii de pământ vor lua taurul de coarne și bine fac, pentru că vor avea parte de schimbări radicale.

Fecioarele aprofundează anumite teme care pot părea tabu sau sunt greu de înțeles pentru cei din jur. Prima jumătate a lunii august poate fi dedicată descoperirilor de tot felul.

A doua jumătate a lunii august va fi una perfecta din punct de vedere financiar. Reușesc să își facă ordine în viață și se vor pune în sfârșit pe picioare spre bucuria membrilor din familie.

Zilele de 4, 5 și 6 sunt excelente pentru călătorit.  Zilele norocoase sunt 4, 5, 6, 13, 16 și 28 august. Fecioarele pasionate de culturi diferite și de istorie pot ajunge în locul cu o încărcătură spirituală interesantă.

Capricorn

În luna august, pofta Capricornilor de a face lucruri uriașe va crește.  Îi vor surprinde pe toți cu ideile lor îndrăznețe.

În prima parte a lunii, acești nativi vor avea parte de adrenalină, cee ace le-a cam lipsit în ultima vreme. Primele 15 zile din august sunt benefice pentru  acești nativi în primul rând din punct de vedere financiar. Unii Capricorni recuperează anumite sume restante pe care alții le aveau datorie la ei.

Luna aceasta, Capricornii sunt dispuși să facă anumite compromise, pentru a-și vedea interesul și le merge din plin. Dacă până acum au preferat să stea deoparte, de data asta situația se va schimba.

sinteza.org

Lasă un răspuns