DOLIU// A plecat la îngeri fiul de numai 8 anișori al unui interpret din Republica Moldova

criza lu ACTUAL

Durere fără margini în familia interpretului de muzică populară Viorel Cireș. Fiul cuplului, Bogdan a murit la doar 8 anișori. Mama copilașului a dat vestea tragică.

„Scumpul mamei, așa a fost voia Domnului și te-a chemat la el, ne-ai lăsat cu inima frântă, cu durere fără margini și lacrimi ce nu se opresc”, a scris Victoria Cireș.

Cu un mesaj de condoleanțe a venit și interpreta Lenuța Gheorghiță.

„ Am aflat vestea și nu mai pot, mă sufoc. Toate speranțele au fost spulberate într-o clipă. Puiuțul de băiețel minune Bogdan. Ce tristă e această vară de 2021.

Îl pregăteau în toamnă de școală. Mezinul familiei colegului meu, Viorel Cireș, a decedat. Ei cum Doamne părinții să mai trăiască?

Aveau planuri să-l crească mare și se rugau ca să fie sănătos și să aibă un destin frumos. Nu a fost să fie. Va rămâne pe vecie un puiuț de abia 8 ani ce a zburat la îngeri. Dumnezeu să-l ierte. Putere și condoleanțe familiei. Foarte tragic… foarte. dureros.

Aveți grijă și atenție maximă la copii voștri și nu doar. În aceste momente cuvinte nu mai sunt. Avem cu toții un amar pe suflet și aceeași întrebare. De ce? Cu siguranță dacă s-ar putea a-și da și zile din viața mea”, a scris interpreta.

sinteza.org

Lasă un răspuns