VIDEO// Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu și-a exercitat dreptul la vot: „Am votat pentru un Parlament cinstit”

presedintele republicii moldova maia sandu si a exercitat dreptul la vot POLITIC

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, și-a exercitat dreptul la vot. Șeful statului spune că azi e o zi importantă pentru țară și că a votat pentru un Parlament cinstit cu care să poată să lucreze.

„Aceste alegeri sunt despre puterea oamenilor, nu despre puterea politicienilor și-i încurajez pe oameni să creadă în puterea lor. Astăzi cetățenii pot alege un Parlament cinstit, care să lucreze în interesul tuturor cetățenilor. Parlamentul administrează banii țării și de aceea trebuie să fim atenți cui încredințăm să ne administreze banii. Noi putem să facem ordine în țară. Am votat pentru un Parlament cinstit cu care să pot să lucrez”, a declarat Sandu pentru reprezentanții mass-media.

Totodată, șeful statului a îndemnat cetățenii să-și facă timp pentru a merge la secția de votare.

„Să vă sunați rudele și prietenii. De decizia de astăzi depinde cât de repede vom putea face o țară bună pentru toți”, a mai spus Maia Sandu.

Amintim că, astăzi, 11 iulie 2021, în Republica Moldova au loc alegeri parlamentare anticipate. Cetățenii urmează să aleagă cei 101 de deputați în Parlamentul Republicii Moldova.

Pentru organizarea scrutinului din acest an au fost deschise 2150 secții de votare: 2000 pe teritoriul țării, incluzând 41 de secții pentru locuitorii din stânga Nistrului și 150 în afara Republicii Moldova.

sinteza.org

Lasă un răspuns