Un lider al Partidului ȘOR şi-a exercitat dreptul la vot: „Am votat pentru Moldova prosperă”

POLITIC

Candidata Partidului “ŞOR”, Marina Tauber şi-a exercitat dreptul la vot. Acesta s-a prezentat la secţia de votare la ora 07:00, însoţită de colegii de partid. Vicepreședintele P.P. ȘOR a declarat că a votat pentru o ţară dezvoltată, liberă şi frumoasă.

„Pentru mine, pentru noi, pentru întreaga Moldova, astăzi este o zi importantă. Eu cred că cea mai importantă şi istorică pentru ţara noastră. De asta şi am făcut tot posibilul ca să vin de la începutul zilei, de la orele 7, şi să-mi fac alegerea mea: alegerea pentru Moldova dezvoltată, pentru Moldova liberă, pentru Moldova frumoasă. Pentru ţara unde cetăţenii noşti pot să-şi construiască viaţa, fără a pleca în străinătate. Sperăm ca cei care nu sunt să revină.

Am votat pentru Moldova prosperă, străzi modernizate, lumină în localităţi, gradiniţă în fiecare localitate, şcoli moderne, programe sociale şi grijă faţă de cetăţean. Europa trebuie contruită aici, în Moldova, şi îi urăm Moldovei ca fiecare localitate să traiască ca în Orhei. Noi, moldovenii, trebuie să fim stăpâni acasă. Vreau să-i urez Moldovei să fie liberă şi să-şi facă alegerea corectă. Aceasta este echipa noastră din Chişinău. O să petrec ziua în emotii. Ca la examen, dar ştiu că totul o să fie bine. Mă pregătesc să sărbătorim.”, a comunicat vicepreședintele Partidului “ŞOR”, Marina Tauber.

Amintim că, astăzi, 11 iulie 2021, în Republica Moldova au loc alegeri parlamentare anticipate. Cetățenii urmează să aleagă cei 101 de deputați în Parlamentul Republicii Moldova.

sinteza.org

Lasă un răspuns