VIDEO// Renato Usatîi: WatchDog este sponsorizat pentru a favoriza PAS-ul în alegeri

photo 2021 06 18 16 23 43 POLITIC

Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) și comunitatea WachtDog.MD au aceeași sponsori, afirmă liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, care a mai precizat că compania condusă de Valeriu Pașa, nu poate promova alte partide în sondaje decât PAS-ul.

„Sunt unele organizații, cum ar fi WatchDog care astăzi au aceeași finanțare care au avut-o și cei de la PAS. Mă refer când au lucrat la diferite proiecte, au fost achitate de diferite fundații, au aceeași sponsori”, a declarat Usatîi în cadrul unei emisiuni de la Publika TV.

În același timp, Usatîi a ținut să menționeze că recentele sondaje prezentate de unele companii, inclusiv de WatchDog, nu prezintă realitatea și au drept scop să manipuleze cetățenii.

„Chiar în ziua când a fost organizat exit-poll-ul în ziua alegerilor (prezidențiale), ei au spus 11% și noi am avut 17%. Asta dezorientează mulți cetățeni…și asta este, tot un fel de manipulare pentru a manipula cetățenii”, a menționat liderul PN, făcând referire la sondajele prezentate de WatchDog.

UPDATE// Contactat de redacția Sinteza, Valeriu Pașa ne-a comunicat că Renato Usatîi ”aiurește” când declară astfel de lucruri. Mai mult, reprezentantul WatchDog, l-a numit pe Renato Usatîi ”troll” și i-a făcut o invitație la o bere pentru a povesti ceea ce a spus în emisiune.

Amintim că, conform unui sondaj realizat telefonic, în perioada 12-19 iunie 2021 de către compania WatchDog, Blocul Electoral ”Renato Usatîi” nu ar trece pragul electoral, acesta acumulând doar 5%.

Sondaj WatchDog// Doar PAS și Blocul Comuniștilor și Socialiștilor ar accede în Parlament
sinteza.org

Lasă un răspuns