Traficul pe strada Ion Inculeț va fi suspendat. Cum va circula transportul public

ACTUAL

Primăria municipiului Chișinău anunță că în perioada 29 iunie – 1 iulie 2021 va fi suspendat traficul rutier pe strada Ion Inculeț, pe tronsonul cuprins între străzile Gheorghe Cașu și Pan Halippa.

Măsura este luată în legătură cu executarea lucrărilor de reparație curentă a străzii Ion Inculeț, cu renovare învelișului asfaltic.

Pe perioada efectuării lucrărilor menționate, circulația transportului public va fi organizată după cum urmează:

Traseul rutei de autobuz nr. 9 se modifică după cum urmează: în direcția or. Codru – de pe str. A. Mateevici pe străzile Pan Halippa, șos. Hâncești, str. Miorița, str. Grenoble și în continuare pe traseul stabilit; retur – de pe str. Grenoble pe străzile N. Testemițanu, Vl. Korolenco, Gheorghe Asachi, Pan Halippa, Ismail și în continuare pe traseul stabilit.

Traseul rutelor de microbuz nr. 125, nr. 190 și nr. 191 se modifică după cum urmează: în direcția spre str. N. Testemițanu – de pe str. Tighina pe străzile A. Mateevici, Pan Halippa, șos. Hâncești, str. Miorița, str. Grenoble, str. N. Testemițanu și în continuare pe traseul stabilit;  retur – de pe str. N. Testemițanu pe străzile Grenoble, Gheorghe Asachi, Pan Halippa, Ismail și în continuare pe traseul stabilit.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnați să ocolească zona respectivă.

sinteza.org

Lasă un răspuns