Poliția Capitalei promovează ideea securității în rândul copiilor. Cu ce recomandări vin oamenii legii

ACTUAL

În perioada de vară, copiii se bucură din plin de timpul liber. Pentru siguranța lor, Poliția Capitalei își face simțită prezența în cadrul taberelor de odihnă unde petrec ore educaționale și informative împreună cu cei mici.

„De această dată, împreună cu noi a mers și mascota Poliției Capitalei, o cățelușă care i-a surprins în cel mai frumos mod pe copii.

Împreună, am încercat să le explicăm și să promovăm în rândul copiilor ideea securității în situațiile de risc și mecanismul de prevenire a acestora.

Așadar, le-am vorbit și le-am prezentat proiecte, jocuri și video-uri cu tematica siguranței rutiere, măsurile pe care trebuie să le respecte în bazinele acvatice, siguranța pe internet dar și reguli generale de care trebuie să țină cont.

Chiar dacă au fost bravi și atenți la măsurile de prevenție explicate de către polițiști, au fost activi și au prezentat interes la cele auzite, aceștia s-au grăbit să facă poze cu mascota noastră și să se joace împreună cu ea.

Datorită acestor măsuri, asigurăm buna informare a celor mici, făcându-i conștiincioși și totodată, să se simtă în siguranță și protejați”, se arată într-un comunicat de presă a Poliției Capitalei.

sinteza.org

Lasă un răspuns