Renato Usatîi: Proiectul de lege al Maiei Sandu privind diaspora a fost elaborat de Partidul Nostru acum câteva luni

Renato Usatîi, Partidul Nostru, Bălți, Filarmonica Națională, 1 milion de lei Usatîi POLITIC

După Partidul Șor, și Renato Usatîi susține că proiectul privind facilitățile pentru diaspora îi aparține. Liderul Partidului Nostru a venit cu o reacție printr-o postare pe o rețea de socializare în care îi mulțumește Maiei Sandu pentru receptivitate față de proiectele Partidului Nostru.

”Îi sunt recunoscător doamnei Președinte Maia Sandu pentru receptivitate față de proiectele noastre. Cu câteva luni în urmă am propus ca cetățenii RM din diasporă, care pe parcursul a 5 ani au transferat în țară 20 de mii de euro, să aibă dreptul să înmatriculeze, fără achitarea taxelor vamale câte un automobil o dată la 5 ani. Ideea noastră a fost inclusă, într-o formă puțin modificată, într-o inițiativă legislativă, pregătită de Președinție pentru următorul Parlament. Sperăm că și pe viitor, proiectele elaborate de echipa noastră vor găsi susținere din partea altor fracțiuni parlamentare și a Președinției”, se arată în postarea primarului de la Bălți.

Amintim că un proiect de lege care prevede scutirea de plata mai multor taxe pentru bunurile de uz personal introduse în Republica Moldova ar putea fi aprobat în următorul Parlament. Anunțul a fost făcut de către Maia Sandu.

VEZI ȘI: DOC// Maia Sandu se implică DIRECT în campania electorală. Ce proiect de lege populist propune

sinteza.org

Lasă un răspuns