Ce pedeapsă a primit tânărul care și-a ucis mama, a tăiat-o în bucăți și a mâncat-o

judecator ciocan justitie ACTUAL

Tânărul din Spania care și-a ucis, tranșat și mâncat mama a fost condamnat. 

Alberto Sánchez Gómez, în vârstă de 28 de ani, a fost condamnat la 15 ani și 5 luni de închisoare, după ce și-a ucis, tranșat și mâncat mama. Totul s-a întâmplat în apartamentul din Madrid pe care cei doi îl împărțeau, pe parcusul a 15 zile, scrie CNN

De asemenea, el va trebui să-i plătească despăgubiri fratelui său, în valoare de 60.000 de euro.

Tânărul a fost arestat în 2019, după mai multe sesizări cu privire la absența mamei sale. Polițiștii au intervenit la casa femeii în vârstă de 66 de ani și au găsit părți ale corpului împrăștiate în jurul apartamentului. Unele rămășițe erau păstrate în caserole, iar altele în curs de a fi gătite, conform El Mundo.

Alberto Sánchez Gómez, care ar fi suferit de tulburare de personalitate și de dependență de droguri, ar fi mărturisit că și-a sugrumat mama și a spus că uneori a mâncat părți din corpului ei și alteori i le dădea și câinelui. 

Potrivit presei spaniole, el era cunoscut de poliție din cauza violenței împotriva mamei sale, María Soledad Gómez, și că a încălcat un ordin de restricție în momentul arestării sale.

Canibal din California, prins în timp ce-și mânca bunica de 90 de ani

În 2020, un bărbat din California a fost arestat după ce a fost surprins în timp ce își mânca bunica în vârstă de 90 de ani. Fiica femeii a făcut descoperirea și a chemat imediat poliția, scria Daily Mail

Autoritățile spun că l-au găsit pe Dwayne Wallick, în vârstă de 37 de ani, peste bunica sa, Ruby Wallick, în vârstă de 90 de ani, „trăgându-i carnea cu mâinile”. Patru ofițeri de poliție au fost nevoiți să intervină pentru ridicarea bărbatului în cauză și asta pentru că acesta încerca să își continue activitatea. 

Purtătorul de cuvânt al Poliției Richmond, Sgt. Aaron Pomeroy, a declarat pentru The L.A. Times: ”Am văzut totul în 26 de ani de aplicare a legii, dar nu am văzut niciodată o scenă a crimei în acest fel”.

sinteza.org

Lasă un răspuns