FLASH// Minora de 13 ani, găsită într-o clădire părăsită din Chișinău, a DECEDAT la spital

ACTUAL

Minora de 13 ani, găsită inconștientă în clădirea părăsită din parcul Valea Trandafirilor a decedat pe patul de spital. Informația a fost confirmată de către purtătorul de cuvânt al Institutul Mamei și a Copilului, Maxim Cazacu.

Amintim că, trei tineri au fost reținuți de oamenii legii, după ce o minoră a fost găsită în stare de inconștiență într-o clădire părăsită din parcul Valea Trandafirilor, din sectorul Botanica al capitalei. Fata a fost transportată imediat la spital în stare gravă, iar în acest caz au fost reținuți trei tineri.

Victima, o minoră în vârstă de 13 ani, a fost găsită luni, 14 iunie, în jurul orei 12:30, zăcând în clădirea părăsită a fostului club de noapte „MALS”, unde anterior s-a aflat Centrul de Tineret „Iuri Gagarin”, din parcul „Valea Trandafirilor”, de către o persoană care a alertat poliția.

Potrivit poliţiei, leziunile de pe corpul minorei indică faptul că aceasta ar fi căzut de la înălţime.

Oamenii legii au inițiat un proces penal în acest caz, în cadrul căruia, în urma mai multor expertize, dar și măsuri speciale de investigație, urmează să fie stabilite toate circumstanțele.

sinteza.org

Lasă un răspuns