DOC// Penalul Petru Gandrabur EXCLUS de pe lista PAS pentru funcția de deputat la alegerile parlamentare

gandrabur POLITIC

Modificări în lista PAS de la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie. Formațiunea a solicitat CEC să modifice lista electorală a partidului. Astfel, după cum au anunțat anterior, Nata Albot și Alexandru Catan au fost retrași de pe locul 8 și respectiv 45. Informațiile au fost confirmate de serviciul de presă a formațiunii.

Locul Natei Albot nu a fost luat deocamdată de nimeni, iar ceilalți candidați au câștigat câte o poziție pe listă. În locul candidatului de la Căușeni, Alexandru Catan, a fost desemnat juristul Artemie Cătănoi din localitate.

Un alt pretendent la funcția de deputat, Petru Gandrabur de la Cantemir, numărul 55 în liste, a fost înlocuit cu primarul satului Bălceana, Hîncești, Iurie Pasat care va fi pe locul 53.

Cererea PAS urmează să fie examinată de CEC la ședința de astăzi, 15 iunie care va începe la ora 16.00.

PAS a modificat lista candidaților by Sinteza on Scribd

La 21 mai, cunoscuta jurnalistă și prezentatoare Nata Albot a anunțat că nu va mai candida la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie, după ce în spațiul public au ajuns informații de la fostul șef al poliției, Gheorghe Cavcaliuc, precum că jurnalista ar fi fost prinsă acum patru ani cu marijuana, de polițiștii de pe Aeroportul Internațional Chișinău.

La câteva zile distanță, candidatul PAS de la Căușeni, care este numit și regele contrabandei, Alexandru Catan a anunțat de asemenea că se retrage din cursă. Catan spunea că a fost victima unui atac al presei controlate de socialiști și că nu vrea ca asta să afecteze imaginea formațiunii din care face parte. Acesta deține în prezent un dosar penal pentru contrabandă cu alcool etilic.

Candidatul penal Petru Gandrabur, la fel este vizat într-un dosar penal pentru escrocherie în proporții deosebit de mari în privința unui cetățean turc. Anterior, redacția Sinteza a obținut informații din interiorul Partidul PAS care ne-au comunicat că Petru Gandrabur urmează să fie exclus de pe lista PAS. Tot atunci, nici Igor Grosu și nici reprezentanții presei de partid nu au dorit să comunice pentru a confirma acest fapt.

Sursa noastră fidelă din cadrul partidului ne-a comunicat că se poartă discuții și pe marginea altor candidați, care ar putea fi schimbați din listă. E vorba de o luptă pe intern între grupările din PAS, care încearcă să-și fortifice influența atât în partid, cât și în viitorul Parlament.

VEZI ȘI: VIDEO// Dezvăluiri șocante! Candidatul PAS, Nata Albot, a fost prinsă în 2016 cu droguri pe Aeroport?

BREAKING VIDEO// Nata Albot SE RETRAGE de pe lista PAS

INVESTIGAȚIE// Alexandru Catan, „regele” contrabandei cu alcool, în lista PAS la Parlamentare. Marfa este vândută și în țările UE

DESECRETIZAT// Candidatul PAS, Alexandru Catan, administrează o companie care figurează în “Krollul moldovenesc”

Un alt candidat PAS a declarat că SE RETRAGE din cursa electorală. Are un dosar penal pentru contrabandă

DOCUMENT// Candidat cu DOSAR PENAL pe lista PAS! Transfug politic, acuzat de escrocherie

EXCLUSIV// Încă un candidat PAS urmează a fi EXCLUS din lista pentru anticipate. E un transfug cu dosar penal

sinteza.org

Lasă un răspuns