Romii din Otaci l-au certat pe etnicul lor, deputat PAS, Radu Marian! Au acuzat PAS și pe Maia Sandu că din cauza lor s-a scumpit totul în Moldova

romii din soroca l au certat pe etnicul lor deputat pas radu marian POLITIC

UPDATE: Deputatul PAS, Radu Marian a venit cu o reacție pentru Sinteza.ORG, în urma materialului publicat:

„Am avut întâlniri cu comunitățile rome în 3 orașe din nordul țării – Rîșcani, Edineț și Otaci. Au fost discuții foarte bune. La întâlnirea de la Otaci, au fost prezenți aproximativ 30-40 persoane. Din această mulțime, 4 persoane mai gălăgioase au încercat să deraieze discuția în alta direcție. În Otaci, lumea este este speriată și intimidată de guvernrarea socialistă. Însă după întâlnire, foarte mulți oameni s-au apropiat de mine și și-au declarat susținerea pentru PAS și pentru activitatea Maiei Sandu. Aceștia s-au arătat nemulțumiți de faptul că guvernarea socialistă nu le-a rezolvat problemele și așteaptă o schimbare pe 11 iulie”, a menționat Radu Marian pentru Sinteza.ORG.

Știrea inițială: Deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate, Radu Marian s-a lăsat huiduit și certat, astăzi, de către un grup de romi din Otaci. Etnicii l-au acuzat pe deputatul PAS și pe ex-liderul partidului, Maia Sandu că anume din cauza lor s-ar fi majorat prețurile în Republica Moldova.

„Maia Sandu ar trebui să fie trasă la răspundere”, „Parlamentul este vinovat”, „Maia Sandu a majorat prețurile la benzină”, sunt doar unele din certuri scandate de cetățeni în adresa lui Radu Marian.

În același timp, cetățenii au ținut să-i menționeze deputatului PAS că Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu se află de 6 luni de zile în fruntea țării, însă aceasta nu ar fi întreprins careva acțiuni în folosul oamenilor din țară.

Sinteza.ORG amintește că, astăzi, s-a produs o nouă scumpire a carburanților, pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

Astfel, conform prețurilor afișate de compania – ”Petrom”, un litru de benzină A 95 a ajuns să coste 20.66 lei, iar un litru de motorină – 16.99 lei.

sinteza.org

Lasă un răspuns