VIDEO// Bloggerița care s-a aruncat de la etajul 14 a postat un video cu puțin timp înainte de tragedie

ACTUAL

Bloggerița care s-ar fi aruncat în gol de la etajul 14, ar fi suferit de depresie. Despre asta, fata ar fi vorbit de nenumărate ori pe contul său de instagram.

Tânăra era urmărită pe rețelele de socializare de aproape 100.000 de oameni. Ea obișunia să împărtășească cu urmăritorii săi multe detalii din viața sa personală. Ultimele luni, fata se plângea des de singurătate. ,,Întreaga viață se distruge văzând cu ochii. Tot ce am vrut și la ce am visat se ruinează”, a spus bloggerița în una din postările ei pe instagram. ,,Nu știu cât o să mai rezist, mă mir cât de puternică pot fi, nu am un umăr pe care să mă bazez”, a mai adăugat ea acum câteva luni.

Mai mult, fata deseori vorbea despre lipsa părinților lângă ea. Mama tinerei ar fi recăsătorită în Israel, iar bloggerița locuia singură. ,,Poate că dacă mama sau tata era să-mi fie alături, poate nu era să fiu așa, era să am o altă viață”, s-a plâns ea urmăritorilor săi acum câteva luni.

Veronica Todorov, cunoscută sub pseudonimul Nicusea, populară pe rețelele de socializare, s-ar fi aruncat în noaptea de 9 spre 10 iunie de la etajul 14 al blocului în care locuia.

sinteza.org

Lasă un răspuns