VIDEO// Blocul Comuniștilor și Socialiștilor a propus Partidului Acțiune și Solidaritate să semneze un angajament public

vlad batrancea seful staffului electoral al lui dodon confirmat cu covid19 157755 1602502995 POLITIC

În cadrul unui briefing de presă, Vlad Bătrîncea, reprezentantul Partidului Socialiștilor, a venit cu o propunere către PAS, fiind partidele cu cele mai mari șanse de a avea o majoritate în Parlament. Aceștia propun să fie semnat un angajament prin care să se oblige în fața cetățenilor că nu vor promova legi anti-sociale. Socialistul a menționat că PAS ar fi făcut anumite angajamente către partenerii străini și le propune ca acestea să fie dezbătute cu publicul din Moldova, cu implicarea societății civile.

”Noi promitem să nu majorăm vârsta de pensionare, să nu lichidăm raioanele ca formă administrativ-teritorială, să nu admitem vânzarea pământului agricol pentru cetățeni sau companii străine. Acest draft al angajamentului public va fi transmis astăzi celor din PAS. El poate fi completat și cu alte puncte importante ce țin de îmbunătățirea situației social-economice din țară și în mod special de anumite angajamente față de cetățenii Republicii Moldova”, menționează Bătrîncea.

Menționăm că a devenit o tradiție ca înainte de alegeri să fie semnate anumite angajamente de către politicieni, iar ultimele angajamente semnate de Maia Sandu nu au fost respectate.

sinteza.org

Lasă un răspuns