VIDEO// Acuzații grave în adresa lui Vasile Costiuc: Civizmul lui e pe banii lui Plahotniuc

activist civic vlad plahotniuc cristian rizea vasile costiuc POLITIC

În cadrul unei emisiuni de la postul de televiziune Jurnal TV, Cristian Rizea, fostul deputat român, a venit cu acuzații grave în adresa activistului civic Vasile Costiuc. Acesta a declarat că moldovenii nu mai sunt atât de naivi ca să creadă în asemenea personaje cumpărate de Vladimir Plahotniuc.

”Vladimir Plahotniuc l-a pus pe Costiuc, Vasile Costiuc am înțeles că se numește să mă urmărească prin oraș, să facă un video pentru adepții lui, doar că civizmul lui este pe banii lui Plahotniuc. M-a prins la un restaurant preferat din Chișinău, pe 22 octombrie și îmi filma mașina. A chemat poliția că nu am parcat regulemantar, și au primit amendă și alți zeci de șoferi din cauza lui. (…) A venit după mine și m-a jignit în tot felul, iar eu nu am coborât la nivelul său. Se uita și poliția și toată lumea”, a declarat Cristian Rizea.

Totodată, acesta susține că Vasile Costiuc l-a întrebat de unde are cetățenie moldovenească:

”Și-a luat cinci nebuni ca el, s-a dus în fața președinției cu pancarde și țipau ”Luați-i lui Rizea cetățenia”, iar alte 5-10 în fața la SIS strigau același lucru. Eu am dobândit cetățenia legal”, susține Rizea.

Contactat de Alex Cozer, Vasile Costiuc a declarat că personajul Rizea poate să susțină ce vrea și la rândul său, l-a învinuit pe Rizea despre faptul că a lucrat cot la cot cu Plahotniuc. Acesta nu a ezitat să îl întrebe pe Rizea cât a plătit ca să iasă cu aceste declarații la TV.

”Voi trebuie să stați în pușcărie, nu să ne învățați cum să trăim. Bandiții din România nu au ce căuta aici, noi avem bandiții noștri”, a conchis Vasile Costiuc.

sinteza.org

Lasă un răspuns