VIDEO// Ceartă în direct la TV8! Usatîi către Mariana Rață: Dacă nu ați fi finanțată de ONGuri, ați lucra undeva prin Italia

photo 2021 05 05 22 17 04 POLITIC

Ceartă în platoul TV8 la emisiunea realizată de moderatoarea Mariana Rață. După ce Renato Usatîi a învinuit prezentatoarea de propagandă în adresa Maiei Sandu, spiritele s-au aprins și mai mult. Renato Usatîi nu a ezitat să o anunțe pe Mariana Rață că dacă el (n.r. Renato Usatîi) ajunge la putere, peste 30 de invitați care vin regulat la TV8, vor sta la răcoare.

”Niște ONGiști de a voștri se ocupă cu prostiile (…) Sunteți o propagandistă, doamna Rață. Vreți ca eu să citesc rapoartele SIS despre Dumneavoastră? Terminați cu propaganda. V-ați declarat mare unionistă și luptătoare, dar ceea ce faceți acum nu vă duce decât cu Andrei Năstase în cosmos (…)”, a venit cu o replică Usatîi în adresa moderatoarei Mariana Rață.

Conflictul a degenerat atunci când Mariana Rață ar fi început să citească informațiile de pe Wikipedia despre Renato Usatîi, învinuindu-l de legături cu ”lumea criminală”.

Moderatoarea a declarat că cetățenii își doresc în Parlament politicieni cu integritate, iar trecutului lui Renato Usatîi iese la suprafață prin diferite metode.

”Să vă fie rușine de mizeriile pe care le pronunțați și că vă permiteți. (…) Eu nu caut rating, dar Dvs faceți niște mizerii și vă permiteți prea mult. Nu vă permiteți prea mult? Cine scrie Wikipedia? Niște oameni din secta voastră de ONGiști și vă comportați ca o sectantă. Când în platou vin unioniști, voi terminați aici prin platou”, a comunicat liderul Partidului Nostru.

În încercarea de a citi integral textul de pe Wikipedia, Renato Usatîi nu i-a permis Marianei Rață și a venit cu noi acuzații atât în adresa redacției și fondatorilor TV8, cât și în adresa moderatoarei emisiunii ”Cutia Neagră”.

”Când vă văd pro-europeni, întrebați de finanțare? Fără ONG-uri demult avea să puneți pavaje prin Italia. Și recunoașteți din ce ONGuri ați fost finanțată. Când o vedeți pe Maia Sandu vă cad sutienele la toate pe aici prin platou. Nu mă interesează introducerile voastre sectante”, a conchis primarul de Bălți.

La final, Mariana Rață a venit cu o replică acidă pentru liderul Partidului Nostru și viitor candidat la alegerile parlamentare pentru un loc în parlament și s-a arătat indignată de comportamentul acestuia în platoul TV8:

”În condițiile în care un lider de partid își permite să numească un jurnalist sectă, este o problemă. Un politician trebuie să aibă respect față de jurnaliști”, a încheiat Mariana Rață.

Menționăm că Renato Usatîi este un politician controversat, care și-a permis un comportament toxic în cadrul mai multor emisiuni.

sinteza.org

Lasă un răspuns