FOTO// Filip Kirkorov îmbrăcat în straie naționale moldoveneşti şi cuşmă de cârlan

LIFE

Cunoscutul interpret din Federația Rusă, Filip Kirkorov și-a sărbătorit ziua de naștere. Fiind prezentă la acest eveniment, reprezentanta Republicii Moldova la concursul internațional – Eurovision, Natalia Gordienco, i-a dăruit artistului un cadou original – un costum național moldovenesc!

Despre asta a relatat Gordienco pe pagina sa de Instagram, unde a ținut să publice și o imagine cu interpretul îmbrăcat în straie naționale moldovenești și cușmă de cârlan.

„Nu cunosc o altă persoană care ar știe să ofere o vacanță așa cum o face Filip! Ieri a fost ziua lui! Și cât de mișto era! Sufletesc, atmosferic, vesel. Dragul meu Filip Kirkorov, fie ca toate zilele tale să fie atât de împlinitoare și fericite. Vă mulțumim că ați oferit tuturor zâmbet și dragoste. Nu mă voi sătura să vă mulțumesc pentru sprijin și pentru că ați crezut în forțele mele!”, a scris Natalia Gordienco pe Instagram.

„Au mai rămas doar câteva zile înainte de competiție și habar nu aveți, dragi prieteni, cât de mult s-a săturat Filip de cauza noastră comună! I-am dat un costum național moldovenesc și l-a îmbrăcat cu plăcere și le-a transmis cele mai bune urări tuturor locuitorilor Moldovei. El a devenit cu adevărat drag pentru noi, iar noi pentru el!!! Chiar arată bine Filip în el, nu?”, a relatat Gordienco pentru fani.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, persoane în picioare şi interior
Foto: Instagram/natalitsa

Sinteza.ORG amintește că Natalia Gordienco va reprezenta Republica Moldova anul acesta la Rotterdam, cu piesa ”Sugar”.

Cea de-a 65-a ediţie a Concursului European de Cântec se va desfăşura anul acesta în Rotterdam, Regatul Ţărilor de Jos, după ce reprezentantul acestei ţări Duncan Laurence a câştigat concursul din anul 2019 cu piesa „Arcadie”. Concursul din 2020 a fost anulat din cauza pandemiei de COVID-19.

sinteza.org

Lasă un răspuns