VIDEO// Momentul când un parlamentar, lovește cu automobilul un activist la intrarea în Parlamentul Estoniei

momentul cand un parlamentar loveste cu automobilul un activist EXTERN

Un incident întâlnit mai rar s-a produs, astăzi, în Estonia. Deputatul care face parte din partidul de centru, Igor Kravchenko, a dat peste activistul Daniel Rüütmann, atunci când acesta protestata în fața clădirii Parlamentului, împotriva restricțiilor impuse de legislatori, transmite err.ee.

În urma incidentului, poliția locală a constatat că protestatarul nu a avut nevoie de îngrijiri medicale și că acesta nu a dorit să depună o plângere la poliție.

Conform informațiilor transmise de presa străină, șoferul și pietonul au comunicat între ei după incident, iar la momentul de față, nu există niciun motiv pentru a începe o anchetă.

În același timp, Președintele partidului din care face parte Kravchenko, Jüri Ratas, a ținut să condamne incidentul provocat de deputat, însă liderul partidului nu crede că deputatul ar trebui să-și depună mandatul.

„Acesta este un caz regretabil. Ar trebui să presupunem întotdeauna că un pieton reprezintă o parte slabă în trafic. Igor Kravchenko regretă comportamentul său”, a declarat Ratas pentru presa străină.

„Cum credeți au reacționat cei din partid și dacă i-a fost ceva pentru asta? Cum credeți că avea să reacționeze „presa din Moldova” dacă cineva de la guvernare făcea așa cu protestatarii. Partidul lui e la guvernare”, astfel a comentat situația, bloggerul Eugeniu Luchianiuc pe pagina sa de Facebook, alipind și filmulețul de la incidentul produs în Estonia.

.

sinteza.org

Lasă un răspuns