Horoscop luni, 3 mai. Noroc în dragoste pentru zodia Rac, așteptau asta de mult timp

LIFE

Horoscop luni, 3 mai. Respectul celor din jur este foarte vizibil pentru nativii din Rac. Satisfacțiile care vin din partea relațiilor în care Racii au investit, nu întârzie să apară. Culorile norocoase ale zilei sunt roz și alb, iar numerele care aduc noroc sunt 3, 19, 28, 37 și 45.

Berbec

Nu pierde timpul gândindu-te acum la viitor și la ce rezervă acesta. Dă-i timpului timp pentru orice plan și bucură-te de aceste zile frumoase, ieși din casă și încearcă să te relaxezi.

Taur

Poți simți astăzi atât de multe doar fiind atent la gesturile sau la cum vorbesc cei din jurul tău. Detaliile sunt cele care fac diferența, iar tu meriți să te simți iubit.

Gemeni

Nu știi exact ce îți rezervă viitorul, mai ales că situațiile prin care treci acum îți mai încearcă răbdarea și puterea. Uneori e mai bine să dai timpului timp, deoarece anumite lucruri se vor așeza la momentul potrivit.

Rac

Cei din jur te respectă și cumva îți arată asta prin gesturi mici, dar care contează. Este bine să vezi cum relațiile în care ai investit timp și răbdare îți aduc satisfacții.

Leu

Fie că vrei să faci o achiziție importantă pentru casă sau un eveniment mare se petrece în familia ta, acest lucru îți ocupă tot timpul, dar pe de altă parte știi că îți va aduce satisfacții și pe viitor.

Fecioară

Toate lucrurile bune și rele din trecut se cern în acest moment, rămânând numai ce contează cu adevărat. Există semne și o doză de optimism care te ajută să mergi înainte.

Balanță

Poate nu toate lucrurile se întâmplă așa cum vrei și simți că ai trecut deja prin destule. Marele benefic Jupiter te ajută să găsești o parte pozitivă și în contextul actual, iar asta te motivează în a face planuri de viitor.

Scorpion

Atunci când cei din jur nu se comportă cum ar trebui sau cel puțin nu fac ce ți-ai dori tu, încearcă să nu te superi și să nu pui la suflet, deoarece situația actuală nu are legătură directă cu tine, ci cu lecțiile lor de viață.

Săgetator

Poți simți un detașament legat de casă, că și cum ai fi într-o vacanță din care nu ai mai vrea să te întorci. Încearcă să te indepartezi măcar pentru încă o zi de problemele cotidiene și să te relaxezi.

Capricorn

Marte vă agită un pic și parcă va determină să luați atitudine. Important este să vedeți până la ce punct ceilalți greșesc și de unde începeți voi să căutați discuții din motive minore.

Vărsător

Mercur vă susține comunicarea cu cei din jur și casa sănătății, iar asta va ajută să fiți în formă, deși nu sunteți chiar odihniți. Faceți-vă un plan de organizare a treburilor pentru viitor și nu va mai abateți de la el.

Pești

Acasă este locul unde vă încărcați cu energie pozitivă, iar călătoriile scurte împreună cu cei dragi sunt o binecuvântare. Oriunde ați fi astăzi, lăsați energia pozitivă să vină spre voi, evitând drama.

sinteza.org

Lasă un răspuns