Vasile Bolea INFIRMĂ declarațiile lui Ivan Diacov și îi recomandă să meargă la psihiatru și narcolog

POLITIC

Vasile Bolea infirmă declarația făcută de fostul procuror al capitalei, Ivan Diacov, precum că ar fi nașul de cununie al fiicei lui Boris Lupașcu, numit de Parlament judecător la CC. Bolea „i-a propus lui Ivan Diacov să treacă pe la narcolog și psihiatru”.

„Toată ziua am fost contactat de presă. Toți vor să știe dacă sunt nașul de cununie a fiicei domnului Boris Lupașcu și dacă mă aflu în relații de rudenie cu excelența sa. Cu referire la ultima întrebare vreau să declar că nu mă aflu în relații de rudenie cu domnul Boris Lupașcu. Cu referire la prima întrebare declar că nu sunt nașul de cununie a fiicei domnului Boris Lupașcu.

P.s. Azi am propus colegului Sergiu Litvinenco să treacă testul psihiatric și cel narcologic. După emisiunea de la jurnaltv de azi, am să propun să treacă pe la narcolog și psihiatru și pe domnul Ivan Diacov. P.S. Iar acum vă prezint finii mei de cununie pe care îi am de la Dumnezeu. I-am cununat și i-am binecuvîntat să trăiască mulți ani împreună, să nască copii și să fie vrednici în fața lui Dumnezeu.

Stimați cetățeni. Suntem în săptămîna patimilor înaintea Paștelui. Adevărații creștini trebuie să petreacă această săptămînă în post, rugăciuni și smerenie. Însă unii din voi instigă la ură, intoleranță unul față de altul. Vă îndemn să fiți mai blînzi, mai înțelegători și mai plini de bună-cuviință”, a scris Bolea, într-o postare pe facebook.

Vasile Bolea INFIRMĂ declarațiile lui Ivan Diacov și îi recomandă să meargă la psihiatru și narcolog

sinteza.org

Lasă un răspuns