O femeie s-a aruncat de la etajul 3 după ce iubita ei a înșelat-o cu un bărbat

o femeie s a aruncat de la etajul 3 dupa ce a aflat ca a fost inselata de partenera de viata. in ce stare se afla ACTUAL

A vrut să își pună capăt zilelor aruncându-se de pe blocul în care locuia. Vorbim despre o femeie din Constanța care a decis că nu mai are nici un motiv să trăiască, după ce a aflat că partenera de viață, a înșelat-o cu un bărbat.

Femeia are 40 de ani și din fericire medicii care au ajuns imediat la fața locului au reușit să îi salveze viața. Este însă internată  în stare gravă la Spitalul Județean iar medicii sunt rezervați în ceea ce privește șansele de supraviețuire. Incidentul s-a petrecut după-amiază într-un cartier aflat la periferia orașului.

Femeia s-a urcat pe blocul în care locuia împreună cu partenera de viață și a anunțat că se va arunca în gol. Locatarii au sunat imediat la 112 iar la fața locului, la doar un minut de la sesizare, a ajuns o patrulă mixtă, formată dintr-un polițist și un jandarm, blocul fiind situat foarte aproape de secția de poliție dar și de unitatea de jandarmi. Din pacate însă nici nu au apucat bine să coboare cei doi din mașină, că femeia s-a aruncat de pe acoperiș.

Medicii sosiți și ei imediat la fața locului au găsit-o pe femeie în stop cardio respirator însă au reusit să o resusciteze. A suferit însă multiple traumatisme la nivelul capului și membrelor inferioare.

De vină pentru gestul șocant al femeii ar fi gelozia. Aceasta ar avea o relație cu o altă femeie, însă de curând victima a aflat că partenera de viață o înșală și că mai are pe deasupra, o relație și cu un bărbat. Nu a putut suporta ideea și a decis să își încheie socotelile cu viața. Cazul a fost preluat de polițiștii constănțeni care vor încerca acum  să afle ce s-a întâmplat cu exactitate.

sinteza.org

Lasă un răspuns