Reţetă ieftină şi delicioasă! Prăjitura „Duo Creme” e gata în 15 minute, fără coacere

prajitura fara coacere reteta LIFESTYLE

Cauţi să faci ceva dulce şi nu ai foarte mult timp la dispoziţie? Cel mai simplu este să încerci o reţetă fără coacere. Prăjitura „Duo Creme” are un gust senzaţional şi cel mai mare avantaj este că se prepară rapid, în doar 15 minute, fără să fie nevoie de aragaz sau cuptor.

Vei reuşi să-ţi surprinzi toată familia cu această reţetă rapidă şi delicioasă. În plus, va arăta apetisant atunci când o vei pune pe farfurie.

Ingrediente prăjitură Duo Creme fără coacere:

300 g biscuiţi cu cacao

500 ml de lapte

5 linguri de zahăr

3 plicuri budincă de vanilie

150 g ciocolată cu lapte

150 g ciocolată albă

300 g crema de brânză

Mod de preparare reţetă prăjitură fără coacere:

Biscutii se înmoaie în puţîn lapte călduţ şi se întind uniform într-o tavă specială pentru cheesecake.

Se amestecă budincă de vanilie în 200 ml de lapte. Restul de lapte se pune într-un vas separat şi se pune pe foc, până ajunge la temperatura de fierbere. Când se întâmplă asta, se adaugă budincă obţinută împreună cu zahărul şi se amestecă foarte bine, până capătă o textura de crema.

Compoziţia obţinută se împarte în două. În prima se adaugă ciocolată neagră, iar în cealaltă cea albă. Se amestecă foarte bine, apoi se lasă să se răcească puţîn. Se împarte crema de brânză în cele două compoziţii de culori diferite.

Într-o tavă specială pentru cheesecake, se toarnă compoziţia albă şi apoi cea neagră şi se amestecă uşor, pentru a obţine un efect special. Prăjitură se bagă la frigider pentru câteva minute, că să se răcească. Poftă bună!

sinteza.org

Lasă un răspuns