Șoferii de transport public și taxatorii vor fi vaccinați împotriva COVID-19

screenshot 31 ACTUAL

Șoferii de transport public și taxatorii vor fi vaccinați împotriva Covid-19. Anunțul a fost făcut de către primarul general al Capitalei, Ion Ceban în cadrul unei postări pe pagina sa de Facebook. Totuși, este vorba deocamdată doar despre persoanele care au peste 60 de ani, transmite dosarmedia.md.

Potrivit acestuia, Regia Transport Electric și Parcul Urban de Autobuze au întocmit listele personalului liniar al întreprinderilor, persoane eligibile pentru vaccinarea împotriva COVID-19 la această etapă.

”Astfel, circa 300 de persoane, cu vârsta 60+, au fost introduse în liste. Personalul liniar al parcurilor de troleibuze și autobuze se află zilnic în contact direct cu sute de călători, iar vaccinarea acestora constituie la fel o prioritate pentru municipalitate. Continuăm întreprinderea măsurilor necesare pentru a minimiza riscurile de îmbolnăvire cu Covid-19”, a conchis primarul.

Amintim că Republica Moldova se află în etapa a doua de vaccinare. Iar la ora actuală, cifra persoanelor vaccinate a ajuns la circa 50 de mii de persoane. În prima linie au fost vaccinați medicii și personalul medica.

sinteza.org

Lasă un răspuns