Horoscop joi, 8 aprilie. Taurii își duc relația într-o nouă fază

horoscop sambata 27 februarie 2021. zodia care trebuie sa faca o mare schimbare LIFESTYLE

O nouă zi, noi vești din partea astrelor. Nativii din horoscop vor avea o zi de joi, 8 aprilie, cu surprize. În timp ce Taurii duc relația la un alt nivel, Berbecii devin mai deschiși și își spun of-ul. Pentru un plus de noroc în această zi a săptămânii, alege culorile norocoase: roșu aprins și albastru deschis, dar și numere norocoase: 5, 12, 19, 21, 29, 33.

Berbec

Planetele Venus și Marte te ajută să intri mai ușor în conversații și să spui ceea ce gândești. Pe de altă parte te încurajează să treci direct la acțiune și să ai curajul să ceri ceea ce meriți.

Taur

Relația cu persoană iubită poate capătă o nouă formă, sau poate ajunge la un alt nivel de înțelegere, iar asta îți da o stabilitate emoțională. Nimic nu e mai frumos decât interesul și atenția primită din partea persoanei iubite.

Gemeni

Încearcă să eviți să te compari cu cei din jur, deoarece nu știi care este drumul lor în viață. Tu ai calea ta și modul tău de a fi, iar conexiunile cu oamenii dragi sunt cele care te ajută să vezi cât de apreciat ești.

Rac

Unele lucruri pot ieși la iveală mai ușor sau poți află niște vești la care nu te-ai fi așteptat. Casa carierei este pusă pe primul plan, iar acolo trebuie să iei niște decizii importante.

Leu

Este destul de dificil să știi astăzi în cine poți avea încredere sau nu, mai ales că e vorba de inima ta și de ceea ce simți tu. Nu îți place să te plângi, dar nici nu ți-ar strică să spui ce ai pe suflet unui prieten apropiat.

Fecioară

Fă mișcare sau organizează-ți o mică ieșire pentru weekend deoarece că ai nevoie de o pauză să poți vedea lucrurile mai clar. Comunicând deschis cu persoană iubită mai scapi de atâtea gânduri și idei care tot nu îți dau pace.

Balanță

Încearcă să vezi care sunt punctele tale în comun cu o persoană anume sau cu cercul tău de prieteni. Sunt lucruri care va unesc, iar altele care va fac diferiți. Nu trăi cu frică de a fi rănit, pentru că nu ai cum să evoluezi din acest sentiment.

Scorpion

Poți să-ți găsești astăzi cuvintele foarte ușor și să spui din suflet ceea ce simți. Folosind cuvintele într-un mod ales poți să inspiri, să convingi sau să seduci. Depinde care vrei să fie rezultatul final :).

Săgetător

Încearcă să nu lași nesiguranță să scoată la iveală punctele sensibile pe care le ai. Chiar dacă te simți vulnerabil,încearcă să vorbești cu persoanele dragi care știu să-ți ridice moralul și știu sa te facă să te simți încrezător în viitor.

Capricorn

Unele lucruri din trecut care au rămas nerezolvate acum pot reveni. Fie că e vorba despre o legalizare sau efectiv de niște probleme legate de viață sentimentală, acum e momentul să vezi cum le rezolvi.

Vărsător

Ai o energie fabuloasă pe care trebuie să o folosești productiv. Încearca sa nu lași lucrurile la voia întâmplării și să te organizezi bine pentru a putea profită de acest moment benefic pentru a-ți îndeplini din dorințe.

Pești

Unele persoane din jurul tău îți pot solicită ajutorul, iar asta te poate face să vezi cât de important ești pentru ei și îți da o stare de bine. Trebuie totuși să ai grijă să te pui și pe tine pe primul plan înainte de nevoile celorlalți.

sinteza.org

Lasă un răspuns