Ce studii are cea mai longevivă prezență de televiziune din România, Andreea Marin. Puțini cunosc acest detaliu

andreea marin 1 ACTUAL

Andreea Marin este una dintre cele mai longevive prezențe de televiziune din România. De-a lungul anilor, a avut numeroase emisiuni pe care le-a prezentat și a reușit să intre în sufletul oamenilor încă din anul 1999, atunci când a început să prezinte, la TVR, emisiunea Surprize, Surprize.

Că este o femeie de succes știe toată lumea, dar oare câți sunt cei care știu ce studii are, de fapt, Andreea Marin. Ei bine, vedeta a fost extrem de serioasă în ceea ce privește învățătura, așa că nu este de mirare că are o pregătire deosebită.

După ce a terminat liceul, Andreea Marin s-a înscris la Facultatea de Informatică și, în același timp, ea a avut prima apartie pe micile ecrane la TVR Iași, lucru CARE a motivat-o să urmeze și alte cursuri decât cele ale facultății sale. Andreea Marin a urmat mai apoi câteva cursuri de specializare în jurnalism, relații publice și publicitate în cadrul Thompson Foundation și University of South California.

Urmându-și studiile, Andreea a avut surpriza să constate că marea ei pasiune pentru matematică și informatică a fost umbrită de… jurnalism. Conform informațiilor furnizate de aceeași sursă,  Andreea a studiat din ce în ce mai mult, în timp ce apărea neîncetat pe micile ecrane ale televiziunii din Iași. La scurt timp după aceea a mers la București, prezentând știrile la TVR. Apoi a primit propunerea de a fi gazdă și prezentatoare a emisiunii Surprize, Surprize, ceea ce i-a adus succesul deplin și aprecierea telespectatorilor care o urmăreau în fiecare săptămână, în ziua de sâmbătă.

Andreea Marin, carieră de succes

Devenind celebră cu această emisiune, Andreea a primit oferta de a fi imaginea mai multor brand-uri cunoscute și, astfel, a apărut în foarte multe reclame, consolidându-și reputația. Andreea nu s-a oprit aici, ea fiind director editorial la „Business Woman Magazine” și, de asemenea, realizatoare a emisiunii de radio „Zâmbește, cineva te iubește”. Și-a clădit o carieră de succes, iar în 2008 a renunțat la televiziune pentru a se dedica familiei. Ulterior, aceasta a revenit pe micul ecran la TVR2, acolo unde moderează, în prezent, emisiunea Nu există nu se poate.

sinteza.org

Lasă un răspuns