Ce studii are cea mai longevivă prezență de televiziune din România, Andreea Marin. Puțini cunosc acest detaliu

ACTUAL

Andreea Marin este una dintre cele mai longevive prezențe de televiziune din România. De-a lungul anilor, a avut numeroase emisiuni pe care le-a prezentat și a reușit să intre în sufletul oamenilor încă din anul 1999, atunci când a început să prezinte, la TVR, emisiunea Surprize, Surprize.

Că este o femeie de succes știe toată lumea, dar oare câți sunt cei care știu ce studii are, de fapt, Andreea Marin. Ei bine, vedeta a fost extrem de serioasă în ceea ce privește învățătura, așa că nu este de mirare că are o pregătire deosebită.

După ce a terminat liceul, Andreea Marin s-a înscris la Facultatea de Informatică și, în același timp, ea a avut prima apartie pe micile ecrane la TVR Iași, lucru CARE a motivat-o să urmeze și alte cursuri decât cele ale facultății sale. Andreea Marin a urmat mai apoi câteva cursuri de specializare în jurnalism, relații publice și publicitate în cadrul Thompson Foundation și University of South California.

Urmându-și studiile, Andreea a avut surpriza să constate că marea ei pasiune pentru matematică și informatică a fost umbrită de… jurnalism. Conform informațiilor furnizate de aceeași sursă,  Andreea a studiat din ce în ce mai mult, în timp ce apărea neîncetat pe micile ecrane ale televiziunii din Iași. La scurt timp după aceea a mers la București, prezentând știrile la TVR. Apoi a primit propunerea de a fi gazdă și prezentatoare a emisiunii Surprize, Surprize, ceea ce i-a adus succesul deplin și aprecierea telespectatorilor care o urmăreau în fiecare săptămână, în ziua de sâmbătă.

Andreea Marin, carieră de succes

Devenind celebră cu această emisiune, Andreea a primit oferta de a fi imaginea mai multor brand-uri cunoscute și, astfel, a apărut în foarte multe reclame, consolidându-și reputația. Andreea nu s-a oprit aici, ea fiind director editorial la „Business Woman Magazine” și, de asemenea, realizatoare a emisiunii de radio „Zâmbește, cineva te iubește”. Și-a clădit o carieră de succes, iar în 2008 a renunțat la televiziune pentru a se dedica familiei. Ulterior, aceasta a revenit pe micul ecran la TVR2, acolo unde moderează, în prezent, emisiunea Nu există nu se poate.

sinteza.org

Lasă un răspuns