VIDEO// Un nou război politic! Vasile Costiuc despre Cavcaliuc: Câinele ăsta trebuie prins, vaccinat și dat cu ”zelioncă”

photo 2021 04 07 17 53 43 POLITIC

Vasile Costiuc, renumitul protestatar și lider al unui partid din Republica Moldova, nu a ezitat să vină cu o reacție după incidentul care a avut loc în seara zilei de ieri la Sângerei.

”Astăzi aș fi vrut să discutăm despre ce s-a întâmplat pe 7 aprilie 2009, dar o vom face mai târziu. Am venit cu o reacție din partea echipei Partidului Democrația Acasă față de mizeria pe care o fac răpănoșii de la partidul Câinelui Roșu și am venit să vă arăt atitudinea mea față de ei. Am fost tot timpul critic față de mulți dintre liderii partidului DA pentru că au greșit și le-am spus asta de fiecare dată, dar ce am văzut zilele astea se întâmplă cu unul din consilierii raionali care și-a asumat lupta de mulți ani de zile împotriva regimului Plahotniuc. Astăzi niște câini turbați și nevaccinați de a lui Cavcaliuc le toarnă zelionkă în cap. Am venit să mă solidarizez cu oameni (….). Cavcaliuc trebuia să fie închis în cușcă pentru toate crimele pe care le-a făcut. (…) Pentru că acest câine turbat nu a fost pus în cușcă, vedeți cum s-a dezlănțuit și își asumă să toarne zelionkă în cap la niște oameni care au luptat”, declară Vasile Costiuc în live.

A fost stropită sigla ancorată pe gardul de la sediul partidului din orașul Chișinău. După ce a stropit verdele de briliant peste siglă, Vasile Costiuc a venit cu amenințări în adresa lui Gheorghe Cavcaliuc și a spus că-l va stropi și pe dânsul cu aceeași soluție.

„Noi suntem solidari cu oamenii din echipa pe care o reprezintă Platforma Demnitate și Adevăr, mai ales cei din raioane și sate, care au crezut în statul de drept și au mers și au protestat. Astăzi condamnăm cu vehemență mizeria făcută de câinele roșu”, a spus Vasile Costiuc. Acesta ar fi intrat în sediul partidului, dar oficiul s-a dovedit a fi pustiu.

sinteza.org

Lasă un răspuns