LIMBAJ NECENZURAT// Război TOTAL între Gheorghe Petic și Gheorghe Cavcaliuc. Activistul PPDA a venit cu un mesaj EXPLOZIV

ACTUAL

După ce l-a amenințat cu moartea pe liderul PACE, Gheorghe Petic a venit astăzi cu un alt mesaj exploziv. Acesta l-a înjurat pe Gheorghe Cavcaliuc într-o altă postare, dar a venit cu amenințări și în adresa altor funcționari. Postarea activistului PPDA o vom reda fără modificări.

”Personal pentru Gheorghe Cavcaliuc , cel care in anii de domnie a lui Plahotniuc a pus telefoane la interceptare a urmarit ilegal oamenii incomozi regimului Plahotniuc, a gazat lumea la proteste, autorul a multor inscenari criminale a pus camere video prin băi, dormitoare, sutiene si chiloti , unor; activisti civici, jurnalisti, politicieni din opozitie! Gand#nule!

Si eu de multe ori pentru raul adus din partea ta mie si multor oameni din aceasta țara, vreau sa-ti bat mutra doar cu picioarele si tie , lui Jizdan, lui Harunjen, lui Cojocaru, lui Chitoroaga, lui Girbu, lui Florea, lui Gherasimov , lui Caragia. Dar nu am facut-o nici chiar a doua zi când am iesit din penitenciar unde ma-ati bagat chiar voi pentru ca, v-am scos botul din contrabanda cu țigari si nu o fac nici azi când enorm ma maninca pumnii.

Nu o fac pentru ca , intru-un stat ce pretinde a fi stat de drept, cât nu ar fi el de corupt si nu e bananier, buchia legii trebuie respectata, legea trebuie pusa in capatul mesei, iar sentintele sa le dea justitia, chiar daca e corupta si putreda ca sufletul tau. Punct!

Stiam Gheorghe Cavcaliuc ca esti un GAND#N si ca, toti pe care Plahotniuc v-a hranit din miina lui criminala sunteti imbecili. Apropo, cei din lumea criminala si interlopa nu cad la nivelul tau a voastra PACE , dat fiind ca esti cum pretinzi tu ,, ofiter,, .

Gand#nule, Ieri ai umilit cu buna stiinta un om, un functionar public, un vicepresedinte de raion si nu in ultimul rind , un coleg de la Platforma DA turnindu-i ,, зелёнка,, in cap si ochi, iar omul risca sa-si piarda vederea. Gand#nilor , în primul rind Gheorghe Cavcaliuc!

Nu va ginditi ca vom sta cu miinele in sin si colegul Tutunaru nu v-a fi razbunat. Am trecut si eu si alti colegi de la Platforma DA Ungheni in 2017-2018 prin astfel de mizerii de model Plahotniuc , când ni se scria cu vopsea epistole intregi licentioade pe garduru, pe scara blocului. Reamintesc Gand#nule -Gheorghe Cavcaliuc dar si ortacilor de la PACE. Respectati legea si fiti foarte precauti.

Pentru Gheorghe Cavcaliuc in special. Dexul: ,,GANDO- PREZERVATÍV, prezervative, s. n. Remediu folosit pentru prevenirea unui inconvenient (mai ales a unei boli). ♦️ Mic tub elastic închis la un capăt, folosit de bărbați în timpul contactului sexual ca protector împotriva bolilor venerice sau ca mijloc anticoncepțional”, se arată în mesajul postat de Gheorghe Petic pe pagina sa de Facebook.

sinteza.org

Lasă un răspuns