Planta care atrage norocul și banii în casa ta. Unde e bine să o așezi

LIFE

Planta care atrage norocul și banii în casa ta. Unde e bine să o așezi. Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit în emisiunea „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3 care este secretul pentru a atrage norocul de partea ta. Sunt câteva trucuri simple care îți pot aduce liniștea financiară de care are toată lumea nevoie. În acest articol veți afla care este sfatul pe care trebuie să-l urmați pentru a avea parte de câștiguri.

Planta care atrage norocul și banii în casa ta

Dacă simți că nu ai noroc și te chinui să supraviețuiești de la o lună la alta, Lidia Fecioru te ajută să aduci norocul în viața ta. Secretul constă în foile de dafin și în câteva trucuri care te vor scăpa de ghinion. Un lucru important este să păstrezi întotdeauna un ban în portofel, deoarece se spune că banul atrage banul și sărăcia atrage sărăcia. Iată ce pași trebuie să urmezi pentru a avea parte de noroc.

„Se iau trei foi de dafin care se ung cu ulei de mandarin. Pe una o păstrezi unde ţii banii, în portofel, pe una unde ţii banii în casă şi pe una la serviciu. Se iau 4 frunze de dafin care se pun sub covorul de la intrare în casă, sub formă de cruce. Acestea aduc noroc şi bogăţie. Se leagă cinci frunze de dafin cu o aţă roşie. Se spune: „Frunză de dafin care eşti crescută sub razele puternice ale soarelui, te rog să îmi aduci în casă noroc şi fericire”. Se agaţă deasupra uşii de la intrare”, a explicat Lidia Fecioru.

sinteza.org

Lasă un răspuns