Fetiţă de trei ani, găsită moartă după ce a căzut într-o fosă septică, în zona unui camping

fosa EXTERN

Durere fără margini pentru o familie, o fetiţă de trei ani a fost găsită moartă după ce a căzut într-o fosă septică, în zona unui camping din Jersey Shore.

O copilă de doar trei anişori a fost găsită moartă, după ce sâmbătă seara a căzut accidental într-o fosă septică. Fetiţa a fost scoasă în stare de inconştienţă de către echipajele de salvare din sistemul de evacuare a apelor, aflat în zona campingului „Sun Outdoors Cape May” din Lower Township, New Jersey.

Un accident tragic

Poliția a primit un apel de urgenţă la 21:27 din partea localnicilor din comuna de jos, în apropierea vârfului sudic al peninsulei New Jersey, chemând ajutoare pentru a o salva micuţă. A fost transportată la Centrul Medical Regional Cape, unde a fost declarată moartă mai târziu în acea seară.

Andrew DeLong, vicepreședinte regional la Sun Communities & Sun RV Resorts, a declarat că moartea fetei a fost un „accident devastator”.

„A fost un accident îngrozitor fiind implicat un copil, în aceasă seară la tabăra noastră din Cape May şi mai întâi dorim să exprimăm condoleanțe din toată inima familiei, deoarece se confruntă cu acest moment incredibil de dificil. Gândurile noastre sunt alături de familie și, de asemenea, suntem pregătiți să le oferim orice confort și sprijin de care ar putea avea nevoie”, a spus Delong.

Într-o declarație comună, procurorul județului Cape May, Jeffrey H. Sutherland, și șeful William Priole, de la departamentul de poliție al orașului Lower Township, au declarat că detectivii care au răspuns incidentului au început deja o anchetă pentru a se stabili care au fost circumstanţele care au dus la decesul copilei.

O autopsie a fost finalizată duminică dimineață de către Cabinetul de examinare medicală regională din sud. În timp ce incidentul este încă în curs de anchetă, procurorul a declarat că moartea pare să fi fost cauzată de un simplu accident, dar cauza şi modul concret în care şi-a pierdut viaţa vor fi dezvăluite în așteptarea raportului final de autopsie, potrivit Daily Mail.

Fosele septice sunt folosite pentru depozitarea deșeurilor în zone și locuri care nu sunt conectate la un sistem de canalizare, cum ar fi campingurile, fiind o caracteristică comună în SUA, fiind folosite de multe gospodării.

sinteza.org

Lasă un răspuns