Horoscop joi, 1 aprilie. Zodia care primeşte o veste excelentă

LIFE

Horoscop joi, 1 aprilie. O zodie primește o veste excelentă, o alta este nevoită să facă pace, iar alta să lase în urmă tot ce este negativ. Culori norocoase ale zilei sunt bej și galben şofran, iar numerele norocoase sunt 1, 23, 33, 35 și 45.

Berbec

Parteneriatul de viață este cel care îți oferă susținerea de care ai nevoie în acest moment. Fii atent la propriile nevoi și la ce îți dorești să realizezi pe termen lung, pentru că ajutorul e chiar lângă tine.

Taur

Ești destul de ocupat astăzi și este posibil să nu fii nici în cea mai bună formă din cauza oboselei. În aceste condiții va trebui să faci un efort să reușești să-ți finalizezi treburile măcar în mare. Fă niște cumpărături să fii un pic mai fericit când ai timp.

Gemeni

O veste bună poate veni cât de curând în viața ta, una la care nici nu te gândeai cum ar fi vorba de o sarcină, o vizită de la distanță, anunțarea unei oportunități sau un câștig din senin. Deschide-ți mintea și sufletul.

Rac

Înțelepciunea și experiența vieților anterioare se poate demonstra în acest moment prin intuiția și prin semnele din senin care vin în viața voastră și parcă vă ajută să simțiți exact ce trebuie să faceți. Cele mai bune răspunsuri le găsiți în sufletul vostru.

Leu

Casa intimității și a lucrurilor legate de căsnicia sau de relația ta acum iese în evidență, ceea ce înseamnă că poate ești mai sensibil și dorești să ii protejezi cât se poate de mult pe cei dragi. E dreptul tău să faci asta, dar nu exagera să faci cheltuieli exagerate din această cauză.

Fecioară

Câteodată experiențele deosebite și care te scot din normalitate sunt cele care te motivează cel mai bine și care te fac să realizezi că poate lucrurile sunt un pic diferite de cum le vedeai inițial. Casa secretelor te face să ai trăiri puternice cu care trebuie să faci pace.

Balanță

Soarele și Venus în casa a șaptea înseamnă pentru tine o curățenie de primăvară în aspectul parteneriatelor din viața ta. De exemplu, acolo trebuie să renunți la niște oameni din trecut cu care te asociai și să vezi exact pe cine mai vrei alături în viitor.

Scorpion

Aspectul vieții personale și al casei a 12-a te poate face să te gândești astăzi serios și în ce loc ești acum și la direcția în care ai vrea să mergi înainte. Încearcă să lași în urmă tot ce e negativ și dacă vrei de acum înainte să progresezi trebuie să fii sincer cu tine.

Săgetător

Anumite oportunități pot veni în drumul tău, numai că totul depinde de starea ta actuală și de cât de motivat ești să realizezi lucruri grandioase. E un timp bun și pentru vindecare, recuperare.

Capricorn

Fă un pas în spate și analizează corectitudinea lucrurilor care tot s-au întâmplat în jurul tău în ultimul timp. Dacă ceva te nemulțumește nu ezita să îți exprimi părerea, mai ales că aceasta poate îndrepta lucrurile în favoarea ta.

Vărsător

Poate că e momentul să începi să te gândești și la tine și la ce îți dorește sufletul. Dacă ai un vis pe care ți-l dorești de mult să îl realizezi, astăzi poți începe să faci pași spre asta.

Pești

Astăzi poți să-ți folosești carisma pentru a seduce și pentru a te face înțeles mai ușor de cei din jur. Este o zi bună pentru căutarea inspirației și a conversațiilor din inimă.

sinteza.org

Lasă un răspuns