FOTO// Un lider de partid s-a vaccinat împotriva COVID-19 cu AstraZeneca

profimedia 0557581148 POLITIC

Liderul Partidului Pro Moldova, s-a imunizat în România cu vaccinul AstraZeneca. Acesta a făcut o postare pe Facebook în care explică cum a decurs procesul de vaccinare. Totodată, Andrian Candu a îndemnat cetățenii să se înregistreze în România pentru a fi vaccinați:

”Am citit atent planul de imunizare și am constatat că nu prea există un plan. Am căutat unde aș putea să mă înscriu pentru vaccin, când îmi vine rândul, dar nu am găsit niciun instrument. Am urmărit cum se aduc și se administrează vaccinul în țară și am încercat să vin cu propuneri pe lângă actuala administrație, dar deputații din opoziție pot să vorbească, însă, cu regret, nu prea pot să se facă auziți, de altfel ca și cetățenii. În aceste condiții, am luat pașaportul și, mulțumind statului român, am mers peste Prut. Am primit vaccinul Astra Zeneca. Vă îndemn și pe voi să vă înregistrați în România, pentru că într-o țară unde Guvern nu avem, Președinte de parcă nici n-am avea, iar Parlament deocamdată mai avem este mult prea naiv să crezi că ne vom găsi loc printre deputați, primari, funcționari, vorba clasicului – autentici, care sar rândul și lasă pensionarii nevaccinați pentru a se imuniza pe sine”, se arată în postarea Liderului Pro Moldova.

Acesta nu a ezitat să-și facă poze în timpul procesului, demonstrându-și bicepșii în fața camerei.

Conform datelor prezentate de AstraZeneca, a doua doză de vaccin urmează să fie făcută peste 8 săptămâni.

Deocamdată Andrian Candu nu a scris dacă a prezentat sau nu careva reacții adverse, dar și cum se simte după prima doză de vaccin.

Amintim că zilele trecute, deputații Octavian Țîcu și Iurie Reniță au declarat că s-au imunizat peste Prut.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi stând în picioare
Ar putea fi o imagine cu stând în picioare
sinteza.org

Lasă un răspuns