Maia Sandu scoate Armata pe străzi. Ala Nemerenco: „Mașinile militare vor împușca în COVID, probabil”

POLITIC

Președintele Maia Sandu a semnat decretul privind scoaterea Armatei Naționale pe străzi pe durata Stării de Urgență. În decret se specifică că “Armata Națională va interveni în conformitate cu hotărârile Comisiei naționale extraordinare de sănătate publică”.

Acest lucru nu este însă o premieră pentru țara noastră, Armata Națională fiind scoasă pe străzi și în 2020 la solicitarea președintelui de atunci, Igor Dodon.

Doar că atunci, actualul consilier prezidențial, Ala Nemerenco, ironiza, scriind mai multe postări pe Facebook precum că Igor Dodon a scos Armata ca șă împuște în coronavirus.

„Ce se mai întâmpla la noi pe atunci? Defilau cu blindatele (se pregăteau să împuște în COVID probabil). Și puneau restricții tocmai pe 2 luni. Important era de întins timpul. Cât mai mult. Poate chiar până la 1 noiembrie. „, se spune într-un comentariu scris de Ala Nemerenco pe data de 11 august 2020.

Ironiile Alei Nemerenco pe acest subiect au continuat până aproape de alegerile prezidențiale din noiembrie 2020.

„Atunci când mergeți la vot aduceți-vă aminte… cine a scos mașini militare blindate prin oraș șă împuște în coronavirus.”, scria Nemerenco pe data de 13 noiembrie 2020.

sinteza.org

Lasă un răspuns