Deputatul Platformei DA, Inga Grigoriu: Maia Sandu și Igor Dodon au fost mereu alături

POLITIC

Inga Grigoriu, deputatul PPDA, a făcut o postare pe Facebook în care amintește oamenilor că Maia Sandu și Igor Dodon au fost mereu alături. Astfel, deputatul a specificat în postare că Maia Sandu și Igor Dodon ar fi ”doi oameni fericiți care au fost mereu alături”.

Totodată, Inga Grigoriu a spus că chiar dacă Maia Sandu și Igor Dodon aparent se războiesc, departe de ochii lumii aceștia sunt foarte compatibili.

”Abia asteptam acest moment, când voi putea contrapune anumite fapte. Poza din stânga este făcută de cineva foarte atent, dar care nu a putut să îl înlăture din cadru pe dn Barbărosie, cel care face sondajele pentru pas –
omniprezent, ce să mai spun. Apropo, această secvență nu a durat mai mult de 10 secunde, suficiente atât cât să mă linșeze 5 ani la rând, dar fără să se afle contextul. Or, eu nu am făcut parte din toate guvernele, așa precum au fost alții, inclusiv cei din ambele instantanee. Cine a fost atunci dodon pentru o mișcare protestatara? O coadă de caine, acceptata de noi la sfatul „Forumului Civic” cu participarea a mai multor virgini pe care îi vedeți astăzi pe la TV.

In imaginea din dreapta vedeți doi oameni fericiți, cu o cupă de șampanie. Ei mereu au fost alături. Beligeranți
la suprafață, dar foarte compatibili în afara ochilor lumii. Vreți război, – m-a întrebat cineva? Nu! Vrem Dreptate, Demnitate și Adevăr, precum ne-am răsculat în 201 5, când toți acești indivizi erau în instituțiile statului. Lupta continuă!”,
se arată în postarea deputatului PPDA, Inga Grigoriu.

Deputatul Platformei DA, Inga Grigoriu: Maia Sandu și Igor Dodon au fost mereu alături

Ulterior, după mai multe reacții negative la postare, Inga Grigoriu a șters postarea de pe Facebook și a înlocuit-o cu alta, în care apare Maia Sandu și Igor Dodon, cu mesajul ”Puteți să mă blamați cât vreți, dar este pe conștiința lor”, făcând referire la numărul extrem de mare de decese din ultima perioadă, care au fost provocate de COVID-19.

Deputatul Platformei DA, Inga Grigoriu: Maia Sandu și Igor Dodon au fost mereu alături

sinteza.org

Lasă un răspuns