Instagram adaugă pe Stories o funcție mult dorită și foarte utilă

screenshot 3 21 SCI-TECH

Postările de tip draft sunt pe Instagram de ani de zile, dar această funcție utilă nu a ajuns să fie implementată și pentru Stories. Acest lucru se va schimba în curând.

În loc ca utilizatorii să fie obligați să aleagă între postarea imediată a story-urilor sau salvarea lor pe dispozitive pentru mai târziu, o viitoare actualizare a Instagram va adăuga opțiunea pentru toți utilizatorii de a salva schițele povestirilor în aplicație.

Aceasta înseamnă că utilizatorii vor putea să facă o fotografie sau un videoclip, să adauge stickere și filtre și să salveze proiectul pentru mai târziu. Când aceștia revin la draftul de stories, îl vor putea posta imediat sau vor putea face alte modificări.

Instagram nu a dezvăluit cum va arăta interfața, însă dezvoltatorul de aplicații mobile Alessandro Paluzzi a descoperit proiectul și a publicat o captură de ecran pe Twitter.

Instagram adaugă pe Stories o funcție mult dorită și foarte utilă

Interfața funcției este destul de simplă: înainte de a ieși din secțiunea Stories, utilizatorilor li se va oferi opțiunea de a renunța la postarea la care lucrează sau de a o salva în aplicație ca o schiță.

sinteza.org

Lasă un răspuns