Horoscop luni, 29 martie. Zodia care stă extraordinar de bine cu sănătatea

LIFE

Horoscop luni, 29 martie. Imunitatea nativilor din Fecioară va cunoaște o creștere considerabilă, astfel că acest lucru îi va ajuta în zilele care urmează. Culorile norocoase ale zilei sunt roșu și alb, iar numerele care aduc noroc sunt 5, 13, 23, 24, 33 și 45.

Berbec

Soarele te ajută să fii carismatic și să reușești să treci cu bine peste o problemă din trecut. Un moment important în parteneriatul actual se apropie, iar pentru asta va trebui să porți o discuție serioasă cu  acea persoană.

Taur

Atât timp cât încercați să abordați lucrurile serios și să căutați modalități să va îmbunătățiți performanțele, nu are ce să meargă rău în planurile deja făcute. Evitați reacțiile pe moment în față situațiilor noi ce intervin, analizând totul în amănunt.

Gemeni

Acum priviți  cu alți ochi relațiile cu ceilalți și viață voastră sentimentală. Ceva ce v-ați dorit să faceți în ultimele șase luni de zile sau ceva la care ați lucrat în acest timp,  acum se poate realiza.

Rac

Chiar dacă anumite conexiuni din trecut par să fi revenit  în prezent în ultima perioadă de timp,  nu trebuie să te lași amăgit deoarece  până la urmă oamenii nu chiar se schimbă, iar ce ai deja e mai valoros decat ce ai putea avea.

Leu

Călătoriile  la distanță sau în apropiere împreună cu partenerul de viață  se pot dovedi a fi productive.  Poate   te simți că și cum ai juca la loterie atunci când vine vorba de serviciu sau de un  nou  proiect, dar trebuie să  riști că că câștigi.

Fecioară

Aspectul sănătății poate să se amelioreze sau imunitatea ta poate să crească considerabil, iar asta poți simți atât astăzi cât și în zilele care urmează. Veștile pe care le primești de la cei din jur merită împărtășite cu cei  dragi.

Balanță

Poate că a venit timpul să îți cumperi ceva nou sau să înlocuiești un obiect care nu mai funcționează. Oricum, o nouă energie cât de mică poate să-ți lumineze ziua și să o facă plăcută.

Scorpion

Discuțiile cu  cei din jur pot fi productive mai ales dacă încerci  să înveți și  din experiențele acestora. Ia din tot ce îți convine  și lasă la o parte ce te deranjează sau ți-e incomod.

Săgetător

Anumite persoane pot reveni din trecutul tău că fiind oameni pe care te poți baza oricând, iar asta îți da un sentiment de liniște și confort chiar dacă nu apelezi la ei direct.

Capricorn

Un pas în spate te poate ajută întotdeauna să vezi lucrurile mai clar, iar acesta ar trebui să fie obiectivul tău de astăzi. Odată ce vei vedea exact unde te plasezi, îți vei putea face planuri de viitor mult mai ușor.

Vărsător

Dacă ați muncit împreună cu partenerul la un proiect comun sau aveți o afacere sau o idee pe care vreți să o vindeți sau să o faceți productivă, acum e  momentul să începeți demersurile.

Pești

Începutul de săptămână  te poate face să te uiți mai atent la relațiile cu cei din jur și te poate determina să  analizezi anumite aspecte pe care în trecut nu le luai foarte mult în serios, dar acum ies la suprafață.

sinteza.org

Lasă un răspuns