Răspunsul Președinției la solicitarea lui Vasile Năstase: Nu avem înregistrări

collage 51 POLITIC

Vasile Năstase în cadrul unei emisiuni televizate i-a solicitat în mod oficial Maiei Sandu să publice înregistrările de la consultările cu fracțiunile parlamentare care au avut loc la data de 16 martie 2021.

Îi cer președintei Maia Sandu să publice înregistrările care au fost făcute în cadrul consultărilor, pentru ca toată lumea sî vadă. Acesta este un exercițiu democratic. Trebuie să vedem cu ce au venit fracțiunile. A discutat Parlamentul cu președintele și trebuie să vedem cu ce au venit fracțiunile. Lasă poporul să afle cine și ce a propus acolo, ce nume au fost vehiculate, ce soluții au fost date de către participanții la aceste discuții, ca să ne facem o imagine generală despre ce s-a întâmplat acolo. Acolo s-au pronunțat diferite nume”, a declarat Vasile Năstase.

Contactată de redacția Sinteza, Sorina, Ștefărță, purtătoarea de cuvânt a Președinției, a declarat că discuțiile de la consultările cu fracțiunile parlamentare nu au fost înregistrate.

Bună ziua! Eu am declarat încă ieri seara pentru că nu putem oferi ceea ce nu avem. S-au făcut doar filmări protocolare, 2-3 minute la fiecare sesiune de consultări”, ne-a răspuns printr-un mesaj purtătoarea de cuvânt.

Amintim că Maia Sandu a promis cetățenilor că va fi transparentă, iar cetățenii vor avea ocazia să afle tot ce se întâmplă în cadrul discuțiilor de la Președinție, lucru care până când nu s-a întâmplat.

VEZI ȘI: Vasile Năstase: Îi solicit Maiei Sandu să publice înregistrările făcute la dezbateri

sinteza.org

Lasă un răspuns