VIDEO // Andrei Năstase: „Maia Sandu lucrează mână-n mână cu Plahotniuc”

big andrei nastase si maia sandu anunta cand vor lua decizia cu privire la candidatul comun obiectivul nostru este sa nu permitem acestei guvernari corupte sa preia presedintiapng 40078000 POLITIC

O discuție telefonică dintre Andrei Năstase și Alexandru Slusari, în care cei doi vorbesc despre Maia Sandu și faptul că au suspiciuni că aceasta lucrează cu Vlad Plahotniuc, a fost publicată în anul 2016 de către portalul Moldova24.

Astăzi, 17 martie 2021, atât Alexandru Slusari, cât și Andrei Năstase, au făcut mai multe declarații directe în adresa fostei partenere din blocul ACUM, Maia Sandu.

Slusari a scris pe Facebook că nu există politician mai cinic decât Maia Sandu, iar în comentarii, Andrei Năstase a spus că regretă faptul că Platforma DA a primit alături pe falșii îngeri și slujitori ai lui Plahotniuc la furtul miliardului, concesionarea Aeroportului, dar și altele.

Fără a da nume, este evident că liderii Platformei DA s-au referit la Maia Sandu, dar și alți exponenți ai PAS. Or, Maia Sandu, în calitate de membru al Guvernului Leancă, a votat pentru concesionarea Aeroportului, dar și pentru acordarea BNM-ului a garanțiilor de stat.

Astfel, după cinci ani de zile, Andrei Năstase a început să vorbească public despre cum Maia Sandu a lucrat mână-n mână cu fostul lider PDM, Vlad Plahotniuc.

sinteza.org

Lasă un răspuns