Un bărbat și-a ucis mama pentru că îi reproşa că ascultă muzică prea tare

un nou scandal in sistemul penitenciar un barbat ar fi fost batut iar sotia acestuia amenintata si jignita in prezenta copiilor 44186 ACTUAL

Un bărbat din Constanța este acuzat că și-a omorât în bătaie mama. Femeia i-ar fi reproșat că ascultă muzică prea tare.

Un bărbat din comuna constănțeană Cogealac a fost reținut pentru 24 de ore pe bază de ordonanță a procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța. Individul este acuzat de săvârșirea infracțiunii de violență în familie în forma omorului.

Vineri, 12 martie, procurorul de caz a formulat propunere de arestare preventivă pentru următoarele 30 de zile.

El și-ar fi omorât în bătaia mama de 92 de ani, după ce femeia i-ar fi reproșat că ascultă muzică prea tare.

Procurorii au precizat că „din probatoriul administrat până în prezent a rezultat, ca stare de fapt prezumtivă, că, în jurul datei de 07 martie, în cursul nopții, fiind sub influența băuturilor alcoolice, în locuința comună din localitatea Cogealac, în urma unui conflict spontan generat de nemulțumirea victimei că fiul ei asculta muzică la un volum tare, deși ora era târzie, inculpatul i-a aplicat multiple lovituri cu pumnii și picioarele mamei sale, în vârstă de 92 de ani, astfel încât i-a provocat leziuni traumatice grave, constând în hemoragie și contuzii meningo-cerebrale, fracturi ale oaselor nasului și multiple fracturi costale, ce au condus la decesul acesteia, survenit la data de 11 martie 2021, în spital”.

În fața anchetatorilor, bărbatul a spus că, deși mama sa suferise leziuni grave, el a încercat să îi acorde ajutor medical la domiciliu, prin aplicarea de bandaje pe rănile sângerânde, cu scopul de a încerca să ascundă comiterea infracțiunii.

Când starea victimei s-a înrăutățit, a rugat un vecin să cheme ambulanța. Bărbatul nu a spus vecinului ori personalului medical cum a ajuns mama sa în această stare, scrie ctnews.ro.

sinteza.org

Lasă un răspuns

  1. Solon

    Degradam incep lent dar programat ….