Maia Sandu, despre vila prezidențială de la Condrița: Era și o stână acolo

Reședința prezidențială de la Condrița nu este folosită de președinta Maia Sandu. Despre aceasta a anunțat Maia Sandu, invitată la emisiunea „Dreptul la Replică”de la Știri.md. În cadrul emisiunii președintele R. Moldova a subliniat că în perioada când Igor Dodon era președinte la Reședința prezidențială exista și o stână.

“Eu nu folosesc vila, eu stau la mine acasă. Nu se cheltuie niciun ban din cauza mea. Nu este folosită de nimeni. Este o instituție care se menține, nu se încălzește, nu se cheltuie pentru întreținere, nu se cheltuie pentru bucătari și alte lucruri pentru care se cheltuia în trecut. Înțeleg că era și o stână acolo în mandatul precedent, erau fel de fel de activități. 

Există niște cheltuieli ca să se mențină proprietatea statului, dar eu personal nu produc nicio cheltuială. Înțeleg că se face o restructurare acolo și se vor reduce cheltuielile”, a declarat Maia Sandu.

Maia Sandu a explicat de ce Reședința de la Condrița nu poate fi transformată într-un centru de plasament sau sanatoriu.

“Nu e posibil acest lucru în primul rând pentru că trebuie investiții serioase, iar acum nu este momentul investițiilor căci avem o criză majoră. În al doilea rând spațiile sunt foarte mici pentru a fi folosite pentru asemenea scopuri”, a explicat Maia Sandu.

sinteza.org

Lasă un răspuns