Ion Ceban, pentru presa română: Am preluat cea mai coruptă instituție din Moldova

ion ceban propune sa fie scoase la licitatie terenuri municipale pentru a coperi deficitul din buget 150280 1588876739 POLITIC

Într-un interviu pentru presa română, primarul general, Ion Ceban, spune că a preluat cea mai coruptă instituție din Republica Moldova atunci când a câștigat Primăria Chișinău.

Ceea ce am găsit eu la Primăria Chișinău, după părerea mea este dezastru. Am preluat cea mai coruptă instituție din Republica Moldova. Este foarte complicat să faci schimbări în aceste lucruri. Am băgat totul în licitație publică, că ar fi terenuri, că ar fi chioșcuri și foarte multe lucruri. Eu unul am găsit în clădirea Primăriei Chișinău proprietăți private, ceea ce nu cred că ar exista la București, Paris sau Londra. Acolo s-ar da ani grei de pușcărie dacă cineva ar face așa ceva.

Acum primăria este implicată în tot felul de procese judiciare în care are statut de partea vătămată. În unul din aceste litigii primăria ar putea pierde aproximativ un milion de euro”, a declarat Ceban.

Amintim că Ion Ceban și o parte din echipa sa de la Primărie se află într-o vizită oficială în România, unde au mai multe întrevederi cu lideri municipali în vederea acumulării de experiență.

sinteza.org

Lasă un răspuns