Maia Sandu: Dodon și-a cumpărat cel mai scump model de iPhone, din contul statului

dodon sandu POLITIC

Fostul președinte al R. Moldova, Igor Dodon, care a fost surprins de câteva ori cu un iPhone de ultima generație, l-ar fi cumpărat din banii statului. Cel puțin asta a declarat Maia Sandu, după ce a fost întrebată în cadrul emisiunii „Dreptul la Replică” de la Știri.md, ce fel de telefon folosește ea la moment.

Eu folosesc telefonul meu. Spre deosebire de Igor Dodon care și-a cumpărat în toamnă, din contul Președinției, cel mai scump model de iPhone. El l-a lăsat acolo, dar oricum a cheltuit banii statului. Eu mi-am cumpărat singură telefon din banii mei, munciți cinstit. E un telefon pe care l-am cumpărat recent atunci când am fost la Bruxelles„, a spus Maia Sandu, fără să menționeze ce marcă de telefon deține. 

Totodată, șefa statului a precizat că nu cunoaște unde este acum iPhone-ul procurat de Igor Dodon.

Nuștiu. Eu am văzut doar din rapoarte că el și-a cumpărat un telefon foarte scump din contul Președinției„, a punctat Maia Sandu.

Știri.md amintește că în luna februarie, Maia Sandu a fost suprinsă cu un iPhone 11 la o ședință. Președintele și-a lăsat pe masă telefonul de culoare verde mint, model lansat în 2019.

Reamintim că și ex-președintele țării Igor Dodon este un mare amator al telefoanelor produse de compania americană Apple.

Igor Dodon a fost surprins în octombrie 2020 cu un telefon alb de model iPhone 11 Pro Max, care costa atunci circa 30.000 de lei, în condițiile în care salariul său de președinte era de 16.000 de lei lunar.

sinteza.org

Lasă un răspuns