VIDEO// Natalia Gordienko a lansat piesa cu care va reprezenta Moldova la Eurovision.

natalia gordienko a lansat piesa cu care va reprezenta moldova la eurovision evenimentul a avut loc la moscova video 164393 1614933437 ACTUAL

Natalia Gordienko a lansat videoclipul pentru piesa „Sugar”, cu care va reprezenta Moldova la Eurovision. Evenimentul de lansare a avut loc la Moscova, iar la el au participat mai multe vedete rusești, printre care Lolita, Timati, Dima Bilan și Filip Kirkorov care este producătorul Nataliei Gordienko pentru concursul Eurovision. 

În câteva ore, videoclipul la piesa „Sugar” a adunat câteva zeci de mii de vizualizări pe canalul de youtube al concursului european. 

Natalia Gordienko este câștigătoarea preselecției naționale din 2020, însă pentru că desfășurarea celei de-a 65-a ediții a fost anulată, cântăreața va participa abia în acest an în concurs. 

Semifinalele concursului Eurovision 2021 se vor desfășura pe 18 și 20 mai, iar finala pe 22 mai, în oraşul olandez Rotterdam. 

La eveniment vor participa artiști din 41 de țări. Concursul va fi organizat cu respectarea măsurilor de protecție și va include testarea, purtarea măștilor și distanțarea socială.

Într-un comunicat de presă, organizatorii au anunțat că există mai multe scenarii trei privind modul în care va avea loc în acest an concursul. Aceștia iau în calcul o prezență redusă a publicului în sală sau, eventual, absența acestuia.

sinteza.org

Lasă un răspuns