Șocant! Un tată și-a decapitat propria fiică pentru că ar fi ieșit cu un tânăr

cutit sange 15 ACTUAL

Poliția din nordul statului Uttar Pradesh din India a arestat un bărbat care a mărturisit că și-a decapitat fiica. Sarvesh Kumar a fost arestat miercuri seara în timp ce se îndrepta spre o secție de poliție din Hardoi, ținând capul tăiat al fiicei sale de 17 ani.

„Se îndrepta pe jos, spre secția de poliție pentru a mărturisi ce a făcut”, a declarat vineri pentru CNN un purtător de cuvânt al poliției Hardoi.

„A spus poliției că și-a văzut fiica cu un tânăr cu care ar fi fost împreună, ceea ce l-a înfuriat”, a adăugat purtătorul de cuvânt.

În timp ce Kumar mergea de la casa sa la secția de poliție, trecătorii locali au alertat poliția, care l-ar fi oprit și a început să-l filmeze.

În momentul reținerii, potrivit purtătorului de cuvânt al poliției, Kumar a povestit autorităților despre relația fiicei sale, spunând că a venit acasă, a închis-o într-o cameră și i-a tăiat capul cu un cuțit.

„În pofida situației șocante, bărbatul era calm. Nu plângea și nu era isteric. Când polițiștii îi vorbeau și i-au cerut să așeze capul fiicei sale pe pământ și să se așeze, Kumar i-a ascultat fără să riposteze” a spus purtătorul de cuvânt al poliției pentru CNN.

Kumar se află în prezent în arest, unde continuă să fie audiat, a adăugat purtătorul de cuvânt. Acuzațiile îi vor fi aduse după finalizarea integrală a anchetei.

Acestuia i se va oferi un avocat public după ce va fi acuzat în mod oficial și va rămâne în arest până la proces, a spus poliția.

sinteza.org

Lasă un răspuns